Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - zuhn

dymam dzieci z palestyny

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: zuhn
Nick admina banującego: qriqriqri

Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm gaga
Czas oraz data bana: 05-14-23 18:09
Serwer na którym dostałeś bana: ██ ★ StrefaSkilla.pl ★ [5VS5 #1] ★ | TR128
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wyzywałem admina (qri) pod wpływem alkoholu więc nie mogłem zapanować nad sobą + nie tylko ja go wyzywałem, nie dostałem żadnego ostrzeżenia typu (nie wyzywaj lub mute  na kilka minut albo godzin) to było dla żartów nie sądziłem że tak mnie potraktuje (admin w ogóle nie odzywał nawet nie pisał na czacie na ten temat)
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:447776936&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/foczkagg11/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

• Lubię to! 1
  • Drako zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - zuhn
  • Użytkownik

1. dostałeś perm mute

2. alkohol cię nie usprawiedliwia z  przestrzegania regulaminu

3. po dwóch tygodniach odkąd zostałem adminem razem ze swoim ziomkiem "ekwadorem" zrobiliscie na mnie nagonke, przez co 3/4 serwera jeb44ło mnie za nic, a dokładnie przez obowiązki które musze wypełniać

- wyzywaliscie mnie przez cały mecz razem z ekwadorem i bsi demko niżej (nie tylko w tym meczu)

demko:  http://825795.node57.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683664158-1683666532.zip

@ Drako te permy są gdy bans nie działał - @ Mirghanito zgłaszał // za każdym razem gdy rozpoczynał się mecz kara znikała(w bansach tez nic nie pokazywalo) i dlatego tyle się tego uzbierało. (już wszystko działa jak należy)

perm mute jest słuszny przez co, co odwalali przez cały okres/ jakby były demka dostępne sprzed tygodnia/dwa to mógłbym ci tutaj każde demo wkleić

pomijając to, że przez cały ten czas przymykałem na was oko odnośnie wyzywania mnie, to tamtego wieczoru przesadziliście, a wszystko ma swoje granice / permmute już dawno byś wyłapał  wyzywając większość ludzi razem z ekwadorem ale za każdym razem dawałem wam mniejszą karę z nadzieją, że jeszcze się ogarniecie

pozdrawiam

Cytat

(admin w ogóle nie odzywał nawet nie pisał na czacie na ten temat)

nie pisałem bo chciałem trzymać was do końca meczu;)

Cytat

to było dla żartów

jak dobrze wiesz, żarty skończyły się dwa tyg temu

edit; gdyby były dostepne demka to bym je tutaj wysłał, sporo tego było

po perm mucie, na drugi dzień przepraszałeś mnie na dm i chciałeś przekupić 8zł na keydropie za unmute XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

edit; pisanie dla beki, a na serwerze i w dmach dupe do dziś mi liżesz tylko po to aby usunąć mute🫠

sam mówiłeś czy tam pisałeś ze już w dupie masz tego mute, a nagle piszesz odwołanie☠️

Edytowane przez qriqriqri
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

nie przypominają mi sie akcje żebym sie wyzywał z ekwadorem no ale admin ma prawo wytaczać w moją stronę takie argumenty, przypominam że (nie przypomina mi sie nic takiego)

• Użytkownik
33 minuty temu, qriqriqri napisał:

1. dostałeś perm mute

3. po dwóch tygodniach odkąd zostałem adminem razem ze swoim ziomkiem "ekwadorem" zrobiliscie na mnie nagonke, przez co 3/4 serwera jeb44ło mnie za nic, a dokładnie przez obowiązki które musze wypełniać

- wyzywaliscie mnie przez cały mecz razem z ekwadorem i bsi demko niżej (nie tylko w tym meczu)

@ Drako te permy są gdy bans nie działał - @ Mirghanito zgłaszał // za każdym razem gdy rozpoczynał się mecz kara znikała(w bansach tez nic nie pokazywalo) i dlatego tyle się tego uzbierało. (już wszystko działa jak należy)

perm mute jest słuszny przez co, co odwalali przez cały okres/ jakby były demka dostępne sprzed tygodnia/dwa to mógłbym ci tutaj każde demo wkleić

pomijając to, że przez cały ten czas przymykałem na was oko odnośnie wyzywania mnie, to tamtego wieczoru przesadziliście, a wszystko ma swoje granice / permmute już dawno byś wyłapał  wyzywając większość ludzi razem z ekwadorem ale za każdym razem dawałem wam mniejszą karę z nadzieją, że jeszcze się ogarniecie

pozdrawiam

po perm mucie, na drugi dzień przepraszałeś mnie na dm i chciałeś przekupić 8zł na keydropie za unmute XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

to o keydropie i przeproszeniami tu było dla beki (a ty łykasz wszystko jak pelikan)

• Ha ha 1
  • Użytkownik
1 godzinę temu, qriqriqri napisał:

1. dostałeś perm mute

pozdrawiam

edit; pisanie dla beki, a na serwerze i w dmach dupe do dziś mi liżesz tylko po to aby usunąć mute🫠

sam mówiłeś czy tam pisałeś ze już w dupie masz tego mute, a nagle piszesz odwołanie☠️

jak mam ci lizać dupe do teraz jak po perm gagu pisałem na na nastepny dzień dla beki na steamie o tym perm gagu a później już nie ci nie pisałem no chyba że na nastepny dzień (liżesz ci dupe do teraz?) jak mam ci lizać dupe do teraz jak dzisiaj nawet nic ci nie pisałem o tym gagu? weź przestań już zmyślać bo mi sie nie dobrze robi jak na to patrze

• Użytkownik
1 godzinę temu, qriqriqri napisał:

Nie no, zależy mu BARDZO na UnGag ponieważ kilka osób spotkał tam które były i są fajne, z którymi da się rozmawiać. Bardzo szkoda pewnie jest mu i wie już pewnie że popełnił błąd ale można odpuścić chłopakowi i dać UnGag pod warunkiem że nie będzie już "Nie miły" dla innych osób.

• Trzymaj się 1
  • Sponsor
SPONSOR

Po konsultacji z opiekunem, skracam do miesiąca. 

• Lubię to! 1

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]