Użytkownik dymam dzieci z palestyny Opublikowano 14 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Twój nick na serwerze: zuhn Nick admina banującego: qriqriqri Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm gaga Czas oraz data bana: 05-14-23 18:09 Serwer na którym dostałeś bana: ██ ★ StrefaSkilla.pl ★ [5VS5 #1] ★ | TR128 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Wyzywałem admina (qri) pod wpływem alkoholu więc nie mogłem zapanować nad sobą + nie tylko ja go wyzywałem, nie dostałem żadnego ostrzeżenia typu (nie wyzywaj lub mute na kilka minut albo godzin) to było dla żartów nie sądziłem że tak mnie potraktuje (admin w ogóle nie odzywał nawet nie pisał na czacie na ten temat) Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:447776936&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/foczkagg11/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 14 Maja 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 @ qriqriqri O co tu chodzi, skąd te wszystkie permy i ub? Odnośnik do komentarza
Użytkownik qriqriqri Opublikowano 14 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 (edytowane) 1. dostałeś perm mute 2. alkohol cię nie usprawiedliwia z przestrzegania regulaminu 3. po dwóch tygodniach odkąd zostałem adminem razem ze swoim ziomkiem "ekwadorem" zrobiliscie na mnie nagonke, przez co 3/4 serwera jeb44ło mnie za nic, a dokładnie przez obowiązki które musze wypełniać - wyzywaliscie mnie przez cały mecz razem z ekwadorem i bsi demko niżej (nie tylko w tym meczu) demko: http://825795.node57.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683664158-1683666532.zip @ Drako te permy są gdy bans nie działał - @ Mirghanito zgłaszał // za każdym razem gdy rozpoczynał się mecz kara znikała(w bansach tez nic nie pokazywalo) i dlatego tyle się tego uzbierało. (już wszystko działa jak należy) perm mute jest słuszny przez co, co odwalali przez cały okres/ jakby były demka dostępne sprzed tygodnia/dwa to mógłbym ci tutaj każde demo wkleić pomijając to, że przez cały ten czas przymykałem na was oko odnośnie wyzywania mnie, to tamtego wieczoru przesadziliście, a wszystko ma swoje granice / permmute już dawno byś wyłapał wyzywając większość ludzi razem z ekwadorem ale za każdym razem dawałem wam mniejszą karę z nadzieją, że jeszcze się ogarniecie pozdrawiam Cytat (admin w ogóle nie odzywał nawet nie pisał na czacie na ten temat) nie pisałem bo chciałem trzymać was do końca meczu;) Cytat to było dla żartów jak dobrze wiesz, żarty skończyły się dwa tyg temu edit; gdyby były dostepne demka to bym je tutaj wysłał, sporo tego było po perm mucie, na drugi dzień przepraszałeś mnie na dm i chciałeś przekupić 8zł na keydropie za unmute XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD edit; pisanie dla beki, a na serwerze i w dmach dupe do dziś mi liżesz tylko po to aby usunąć mute🫠 sam mówiłeś czy tam pisałeś ze już w dupie masz tego mute, a nagle piszesz odwołanie☠️ Edytowane 14 Maja 2023 przez qriqriqri 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dymam dzieci z palestyny Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 nie przypominają mi sie akcje żebym sie wyzywał z ekwadorem no ale admin ma prawo wytaczać w moją stronę takie argumenty, przypominam że (nie przypomina mi sie nic takiego) Odnośnik do komentarza
Użytkownik dymam dzieci z palestyny Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 33 minuty temu, qriqriqri napisał: 1. dostałeś perm mute 2. alkohol cię nie usprawiedliwia z przestrzegania regulaminu 3. po dwóch tygodniach odkąd zostałem adminem razem ze swoim ziomkiem "ekwadorem" zrobiliscie na mnie nagonke, przez co 3/4 serwera jeb44ło mnie za nic, a dokładnie przez obowiązki które musze wypełniać - wyzywaliscie mnie przez cały mecz razem z ekwadorem i bsi demko niżej (nie tylko w tym meczu) demko: http://825795.node57.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683664158-1683666532.zip @ Drako te permy są gdy bans nie działał - @ Mirghanito zgłaszał // za każdym razem gdy rozpoczynał się mecz kara znikała(w bansach tez nic nie pokazywalo) i dlatego tyle się tego uzbierało. (już wszystko działa jak należy) perm mute jest słuszny przez co, co odwalali przez cały okres/ jakby były demka dostępne sprzed tygodnia/dwa to mógłbym ci tutaj każde demo wkleić pomijając to, że przez cały ten czas przymykałem na was oko odnośnie wyzywania mnie, to tamtego wieczoru przesadziliście, a wszystko ma swoje granice / permmute już dawno byś wyłapał wyzywając większość ludzi razem z ekwadorem ale za każdym razem dawałem wam mniejszą karę z nadzieją, że jeszcze się ogarniecie pozdrawiam nie pisałem bo chciałem trzymać was do końca meczu;) jak dobrze wiesz, żarty skończyły się dwa tyg temu edit; gdyby były dostepne demka to bym je tutaj wysłał, sporo tego było po perm mucie, na drugi dzień przepraszałeś mnie na dm i chciałeś przekupić 8zł na keydropie za unmute XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD to o keydropie i przeproszeniami tu było dla beki (a ty łykasz wszystko jak pelikan) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dymam dzieci z palestyny Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 1 godzinę temu, qriqriqri napisał: 1. dostałeś perm mute 2. alkohol cię nie usprawiedliwia z przestrzegania regulaminu 3. po dwóch tygodniach odkąd zostałem adminem razem ze swoim ziomkiem "ekwadorem" zrobiliscie na mnie nagonke, przez co 3/4 serwera jeb44ło mnie za nic, a dokładnie przez obowiązki które musze wypełniać - wyzywaliscie mnie przez cały mecz razem z ekwadorem i bsi demko niżej (nie tylko w tym meczu) demko: http://825795.node57.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683664158-1683666532.zip @ Drako te permy są gdy bans nie działał - @ Mirghanito zgłaszał // za każdym razem gdy rozpoczynał się mecz kara znikała(w bansach tez nic nie pokazywalo) i dlatego tyle się tego uzbierało. (już wszystko działa jak należy) perm mute jest słuszny przez co, co odwalali przez cały okres/ jakby były demka dostępne sprzed tygodnia/dwa to mógłbym ci tutaj każde demo wkleić pomijając to, że przez cały ten czas przymykałem na was oko odnośnie wyzywania mnie, to tamtego wieczoru przesadziliście, a wszystko ma swoje granice / permmute już dawno byś wyłapał wyzywając większość ludzi razem z ekwadorem ale za każdym razem dawałem wam mniejszą karę z nadzieją, że jeszcze się ogarniecie pozdrawiam nie pisałem bo chciałem trzymać was do końca meczu;) jak dobrze wiesz, żarty skończyły się dwa tyg temu edit; gdyby były dostepne demka to bym je tutaj wysłał, sporo tego było po perm mucie, na drugi dzień przepraszałeś mnie na dm i chciałeś przekupić 8zł na keydropie za unmute XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD edit; pisanie dla beki, a na serwerze i w dmach dupe do dziś mi liżesz tylko po to aby usunąć mute🫠 sam mówiłeś czy tam pisałeś ze już w dupie masz tego mute, a nagle piszesz odwołanie☠️ jak mam ci lizać dupe do teraz jak po perm gagu pisałem na na nastepny dzień dla beki na steamie o tym perm gagu a później już nie ci nie pisałem no chyba że na nastepny dzień (liżesz ci dupe do teraz?) jak mam ci lizać dupe do teraz jak dzisiaj nawet nic ci nie pisałem o tym gagu? weź przestań już zmyślać bo mi sie nie dobrze robi jak na to patrze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mirghanito Opublikowano 14 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 1 godzinę temu, qriqriqri napisał: sam mówiłeś czy tam pisałeś ze już w dupie masz tego mute, a nagle piszesz odwołanie☠️ Nie no, zależy mu BARDZO na UnGag ponieważ kilka osób spotkał tam które były i są fajne, z którymi da się rozmawiać. Bardzo szkoda pewnie jest mu i wie już pewnie że popełnił błąd ale można odpuścić chłopakowi i dać UnGag pod warunkiem że nie będzie już "Nie miły" dla innych osób. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 14 Maja 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Po konsultacji z opiekunem, skracam do miesiąca. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 14 Maja 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi