Użytkownik PitiPitu Posted May 16, 2023 Użytkownik Share Posted May 16, 2023 (edited) Nick z CS:PitiPitu Admin banujący:Błaszczyk Serwer:dd2 cs 1.6 Data zdarzenia:16.05.2023 Steamid:76561198980798940 Opis sytuacji:Ban na 3h "odpocznij" gdzie powiedziałem sobie chuj mi w dupe po czym pan błaszczyk zbanował mnie na 3h a najpierw wyciszył bo zwróciłem mu uwage o banowanie ludzi ktorzy nie stosuja sie do regulaminu chodzilo tutaj o resp polecam kolege zweryfikowac czy sie nadaje do bycia adminiem. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): to nie zadne pogruszki jak ty to mowisz Krip tylko czysta prawda to ze jest to twoj kolega to nie zwalnia go z obowiazku tego zeby banowac slusznie i nie nie powiedziales mi zebym sie ogarnal.Dobrze Panie Błaszczyk skontaktuje sie z opiekunem serwera nie ma sprawy. Edited May 16, 2023 by PitiPitu 3 Link to comment
Premium Błaszczyk Posted May 16, 2023 Premium Premium Share Posted May 16, 2023 (edited) 21 minut temu, PitiPitu napisał: Nick z CS:PitiPitu Admin banujący:Błaszczyk Serwer:dd2 cs 1.6 Data zdarzenia:16.05.2023 Steamid:76561198980798940 Opis sytuacji:Ban na 3h "odpocznij" gdzie powiedziałem sobie chuj mi w dupe po czym pan błaszczyk zbanował mnie na 3h a najpierw wyciszył bo zwróciłem mu uwage o banowanie ludzi ktorzy nie stosuja sie do regulaminu chodzilo tutaj o resp polecam kolege zweryfikowac czy sie nadaje do bycia adminiem. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): A więc drogi użytkowniku forum, zostałeś zbanowany nie za słowa '' chuj mi w dupe'', tylko za słowa ''chuj ci w pizde'', ostrzegałem żebyś się ogarnął, ale nie poskutkowało A co do twojego farmazonienia że nie banuje za respa, to mi się smiać z ciebie chce XD Ediitt: Na demku jest przecież jak padasz co mówisz XD, jaja to se robisz sam se siebie Edited May 16, 2023 by Błaszczyk 1 1 Link to comment
Użytkownik PitiPitu Posted May 16, 2023 Author Użytkownik Share Posted May 16, 2023 (edited) chyba sobie jaja ze mnie robisz wyżej dupe masz niż srasz jezeli masz zły dzień to po prostu nie banuj Edited May 16, 2023 by PitiPitu 2 Link to comment
Użytkownik PitiPitu Posted May 16, 2023 Author Użytkownik Share Posted May 16, 2023 No nie banujesz tego kogo trzeba jak ci zwróciłeś uwage to nie zbanowales tego kto rzeczywiscie powinen dostac tego bana za resp XD a jezeli tak ci do smiechu to moze posmiejemy sie u ciebie w Pcimie razem co ? a po 2 ban troche przesadzony o czas skoro kazdy praktycznie dostaje na 5 minut. Pozdrawiam cię mało lubiany kolego i widizmy się na serwie bede cie rozliczac z kazdego twojego blędu. 3 Link to comment
Premium Błaszczyk Posted May 16, 2023 Premium Premium Share Posted May 16, 2023 26 minut temu, Błaszczyk napisał: A więc drogi użytkowniku forum, zostałeś zbanowany nie za słowa '' chuj mi w dupe'', tylko za słowa ''chuj ci w pizde'', ostrzegałem żebyś się ogarnął, ale nie poskutkowało A co do twojego farmazonienia że nie banuje za respa, to mi się smiać z ciebie chce XD Ediitt: Na demku jest przecież jak padasz co mówisz XD, jaja to se robisz sam se siebie Ojj chłopaku, wez się zastanów dwa razy zanim coś napiszesz, rozliczać to ty tam możesz z kolegami pod sklepem gimnazjalistów,. Ban jak najbarziej słuszny za jego zachowanie, tyle mam do dodania, nie chce mi się kłócić z kimś kto nie pamieta co powiedział, a zmienia w co innego -,- Link to comment
Junior Admin Axel Posted May 16, 2023 Junior Admin Junior Admin Share Posted May 16, 2023 Ban minął jeżeli masz zastrzeżenia do bana złóż skarge. Link to comment
Junior Admin Axel Posted May 16, 2023 Junior Admin Junior Admin Share Posted May 16, 2023 Link to comment
Recommended Posts