Użytkownik Paeel Opublikowano 17 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Po każdej zakończonej mapie nie zmienia się ona od razu tak jak było do tej pory. Wpisując w konsoli "retry" nie łączy z nim ponownie (pusty pasek ładowania). Dopiero po kilku bądź kilkunastu sekundach zmienia się mapa lub można znowu dołączyć. Cały proces trwa dłużej niż zwykle. 1 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Użytkownik s1OBEKcat1g Opublikowano 17 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Miałem właśnie to samo pisać, że dłużej trwa przeladowanie mapy niż wcześniej . Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 17 Maja 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Podbijam ten temat i pasowałoby to ogarnąć asap, bo gracze odpływają przy zmianie mapy. Jeszcze z pytaniem do @ Trivor , rozumiem - to Twój serwer więc dodałeś sobie customowy model postaci, ale w taki razie dlaczego ktoś inny oprócz Ciebie go używa? 1 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 18 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Pakiet strefa skilla premium PLUS za jedynie 99.99 zł/msc w pakiecie min. uścisk ręki od trivora i właśnie owy skin, więc zamiast płakać o to że go mam piszcie na PW do Trivora, wykupcie pakiet i po problemie, pozdrawiam. Żeby nie było że spam, zgadza się, po końcu mapy trzeba odczekać dość długo na kolejną, jest to trochę uciążliwe 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 18 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Również się zgadzam z tym błędem i podbijam żeby @ Trivor zobaczył jak najszybciej, bo niestety ludzie uciekają Wracają po chwili i znowu trzeba czekać Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROamator Opublikowano 18 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Dodatkowo występują coraz częściej lagi chyba, że tylko ja tak mam.... 7 godzin temu, Fallen napisał: Pakiet strefa skilla premium PLUS za jedynie 99.99 zł/msc w pakiecie min. uścisk ręki od trivora i właśnie owy skin, więc zamiast płakać o to że go mam piszcie na PW do Trivora, wykupcie pakiet i po problemie, pozdrawiam. Żeby nie było że spam, zgadza się, po końcu mapy trzeba odczekać dość długo na kolejną, jest to trochę uciążliwe Hmmm imponujące bo chciałem kupić, ale owy model nie jest w sprzedaży, ponieważ ma go tylko właściciel i nie jest do kupienia.... 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 18 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 z tego co pisałem z trivorem to model jest na sprzedaż iż sam się zapytałem czy można go kupić odpowiedział mi że tak model jest na flagę więc nie ma innej opcji żeby ktoś mu dał tak o lub sam sobie wybral. ale jak mi powiedział cenę to zrezygnowałem xDD (trochę to było czasu temu więc może się zmieniło nie wiem) co do lagow tragedia aż się Odechciewa grać na tym serwerze i odczucie grania na 30 fps nie wiem czy tylko ja tak mam na tym serwerze z dnia na dzień coraz gorzej to chodzi jeżeli trivor nie ma czasu to może @ LAN CIECHOCINEK 2K2 aka łań ciechodupa myślę że jest tyle czasu tutaj jest administratorem i na tyle zaufana osoba chyba żeby mu dać dostęp do FTP i zlikwidować lagi 4 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 19 Maja 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Nie jest na sprzedaż, tylko ja go mam i nie obciąża on serwera. Zmienilem juz flagi tego skina, ktos musial miec stare flagi jak jeszcze skiny byly dawno temu. Co do lagów to żaden Lanek ani nawet ja nic aktualnie z tym nie zrobimy. Jest to problem po stronie hosta maszyn i my nie możemy nic z tym zrobić. Wiadomości od pukawka.pl "W ostatnich dniach gracze mogą odczuwać duże utraty pakietów na serwerach. Jest to związane z botnetem krążącym wewnątrz infrastruktury OVH, który destabilizuje całą infrastrukturę serwerów dedykowanych OVH GAME w PL. Problem od kilku dni nieustannie zgłaszamy, natomiast nie widzimy żadnych zdecydowanych działań z ich strony. W związku z tym zwracamy się z prośbą do graczy o masowe zostawianie wiadomości w komentarzach na ich social mediach: - Facebook OVH https://www.facebook.com/ovhcom/ - Twitter OVH https://twitter.com/olesovhcom - Twitter Szefa OVH https://twitter.com/olesovhcom Proponowana przez nas wiadomość: https://pastebin.com/TRRufXTe Liczymy, że masowe zgłoszenia uruchomią dodatkowe procedury na wyższym szczeblu." Także, my za wiele nie mamy tutaj do zrobienia, możecie spamować podaną wyżej wiadomościa na portale społecznościowe OVh to moze rusza dupe 7 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 20 Maja 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi