Użytkownik ღDychaღ Opublikowano 18 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 1. Nick: ღDychaღ 2. Kto nadał warna: Drako 3. Czas: chyba na zawsze 4. Powód: spam 5. Dowody/SS: no dowody są tam gdzie pisałem podanie na administracje i nizej sie wytłumacze z tego Ja 1 raz jestem na tej stronie i nie znałem zasad a mam problemy z internetem i jak wchodze na większość kanałow tutaj to mi wyskakuje blad i mi wyskoczylo na regulaminie, administracja , forum itp. Bo naprawde chciałbym na tego administratora dolaczyc zeby pomagac serverowi bo jak widze co tam sie dzieje to mi sie plakac chce jak raz wbilem na serv to gracze do mnie mowili ze bylo z 15cheaterow a administracji brak a ja jestem bardzo dużo aktywny i chciałbym naprawdę pomoć nie wiedzialem ze nie można spamić. Prosił bym o przyjęcie podania i usunięcie warna z góry dzięki Odnośnik do komentarza
Użytkownik ღDychaღ Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 jak podanie zostanie przyjęte to dostane wiadomość? 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 6 godzin temu, ღDychaღ napisał: Ja 1 raz jestem na tej stronie i nie znałem zasad a mam problemy z internetem i jak wchodze na większość kanałow tutaj to mi wyskakuje blad i mi wyskoczylo na regulaminie, administracja , forum itp Kompletnie tego nie kupuje, nie masz problemu z napisaniem podania, odwołania i nagle dziwnym trafem gdy chciałeś sprawdzić regulamin forum to wyskoczył Ci błąd, bajki możesz opowiadać znajomym ale nie mi. Powiem więcej, nawet nie zajrzałes do regulaminu. 6 godzin temu, ღDychaღ napisał: jak raz wbilem na serv to gracze do mnie mowili ze bylo z 15cheaterow a administracji brak Proszę Cię co ta za głupie tłumaczenie. Cofnalbym Ci tego warna gdybys przypadkowo napisał post pod podaniem, ale w twoim przypadku bylo tego znacznie więcej. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 18 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi