Jump to content
Turniej DD2 Admini vs Gracze!! ×
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN OM#1 (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[ADMIN DD2 #1] - Destiny

Destinn

Recommended Posts

• Użytkownik

1.  Nick: Destiny
 2.  Wiek: 25
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]: 8
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Destiny/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:575801672
 7.  Steam ID: STEAM_0:1:575801672
 8.  Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199111869073/
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: -
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Oczywiście
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam wieloletnie doświadczenie w ocenie cheat'ów (UBT), administrowaniu oraz zarządzaniu serwerem. Najprościej w świecie - wiem z czym to się je. Nie uważam że adminów drastycznie brakuje, więc tego w tym podaniu nie zamieszczę, ba, uważam że aktualni Admini wykonują dobrą robotę, nie raz zaskakując obecnością nawet późną nocą. Wychodzę z chęcią wsparcia aktualnej ekipy, co by na serwerku grało się wszystkim jak najlepiej. :FeelsLoveMan:
12. Kontakt: Steam/Forum/GG: 76620548
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Nie, aczkolwiek jako moje pierwsze podanie na sieci, głupio było mi pisać w szybkiej rekrutacji, gdzie jak wiemy - nie mielibyście możliwości napisania swojego zdania. Są to oczywiście niedociągnięcia typu posty/h - które zostaną poprawione w miarę możliwości, unikając m.in. zbędnego spamu w postach.

• Tak sobie 2
  • Użytkownik

Jestem na nie. 
-GT slabe
-Pchasz sie na opiekuna, a nawet adminem nie byłeś
-nikt Cie nie zna
-Nic nie wnosisz na serwer
-Słabe argumenty, każdy wie z czym sie wiąże bycie adminem

Świetnie się prezentujesz od samego początku ;) Jedno nie i się prujesz jak stare gacie, a takich ludzi raczej nie potrzebujemy. Próbuj gdzieś indziej „typie” :sadcat:

• Super 1
  • Trzymaj się 1

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• Użytkownik

No kurczę. Znam cię nie od dziś.  Jako admin tamtejszej sieci w miarę dobrze zawsze się radziłeś, ale to już przeszłość i musimy patrzeć w teraźniejszość.

Co do tego co widzę tutaj i samego podania to hmmm mieszane mam uczucia.

- Zacznijmy od końca. Regulamin to zasady, które trzeba jednak znać, więc lepiej wpierw zapoznać się w pełni z nim. Zanim się napisze podanie. 

- "Wychodzę z chęcią wsparcia aktualnej ekipy, co by na serwerku grało się wszystkim jak najlepiej."  No tutaj akurat kiepsko zaczęły się zaprzyjaznianie z ekipą  dd2. Przykładowo screen kolegi. Dla mnie to trochę nie fajnie postąpiłeś. Widziałem tutaj nie raz zgrzyty między adminami, więc póki co wolę uniknąć i zbytnio nie chce patrzeć na kolejne. Lepiej już  poznaj  bardziej administrację, bez krzywych akcji  i przyjmuj opinie na klatę. :P  Podanie jak każde  inne... trzeba się liczyć, że będą komentarze  negatywne i pozytywne. Trzeba się z tym godzić i po prostu poprawić te minusiki.

+ / - Gt to takie umiarkowane, lecz no do wcześniejszego się odniosę i powiem, żebyś uzupełnił tego gametrackera na spokojnie. Poznaj  serwer, administracje, graczy od środka. Pokaż, że faktycznie Ci zależy na serwie bo tak jednym okiem to chyba za wcześnie te podanie chyba. :patyk:

+ Doświadczenie

+ Kulturka  na serwie / wiek 

Na chwile obecną po tym co ja widzę tutaj niestety jestem na Nie. 

Mimo wszystko życzę powodzonka. ;) 

• Super 1
  • Admin CS 1.6 ONLY DD2

Na Nie 

+/- GT 

+ Steam 

+ Wiek 

- Nikt cię nie zna, daj się poznać pierwsze ludziom.

- Nic nie wnosisz na serwer 🙂

• Super 1
  • Użytkownik

Na Nie

- GT słabe
- Nie znamy Cię
- Jak na razie oprócz prucia się na pw nic nie wniosłeś, a takich to my tutaj nie potrzebujemy
- Kultura wypowiedzi!

P.s Punkt 9 podania też trzeba uzupełnić ;) 

Edited by k1ll3r

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Zasłużony

Z dniem dzisiejszym twoje podanie zostaje odrzucone. Wypowiedzi adminów dają mi mocno do myślenia, że nie dajesz sobie rady z krytyką, nikt Cię nie zna, twoje gt nie jest powalające. Spróbuj zapoznać się z osobami na serwerze, zmień nastawienie i wtedy spróbuj ponownie. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines