Użytkownik Destinn Posted May 19, 2023 Użytkownik Share Posted May 19, 2023 1. Nick: Destiny 2. Wiek: 25 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Destiny/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:575801672 7. Steam ID: STEAM_0:1:575801672 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199111869073/ 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: - 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Oczywiście 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam wieloletnie doświadczenie w ocenie cheat'ów (UBT), administrowaniu oraz zarządzaniu serwerem. Najprościej w świecie - wiem z czym to się je. Nie uważam że adminów drastycznie brakuje, więc tego w tym podaniu nie zamieszczę, ba, uważam że aktualni Admini wykonują dobrą robotę, nie raz zaskakując obecnością nawet późną nocą. Wychodzę z chęcią wsparcia aktualnej ekipy, co by na serwerku grało się wszystkim jak najlepiej. 12. Kontakt: Steam/Forum/GG: 76620548 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Nie, aczkolwiek jako moje pierwsze podanie na sieci, głupio było mi pisać w szybkiej rekrutacji, gdzie jak wiemy - nie mielibyście możliwości napisania swojego zdania. Są to oczywiście niedociągnięcia typu posty/h - które zostaną poprawione w miarę możliwości, unikając m.in. zbędnego spamu w postach. 2 Link to comment
Użytkownik Paeel Posted May 19, 2023 Użytkownik Share Posted May 19, 2023 Jestem na nie. -GT slabe -Pchasz sie na opiekuna, a nawet adminem nie byłeś -nikt Cie nie zna -Nic nie wnosisz na serwer -Słabe argumenty, każdy wie z czym sie wiąże bycie adminem Świetnie się prezentujesz od samego początku Jedno nie i się prujesz jak stare gacie, a takich ludzi raczej nie potrzebujemy. Próbuj gdzieś indziej „typie” 1 1 No i to by było na tyle.. Link to comment
Użytkownik Donek ツ Posted May 20, 2023 Użytkownik Share Posted May 20, 2023 No kurczę. Znam cię nie od dziś. Jako admin tamtejszej sieci w miarę dobrze zawsze się radziłeś, ale to już przeszłość i musimy patrzeć w teraźniejszość. Co do tego co widzę tutaj i samego podania to hmmm mieszane mam uczucia. - Zacznijmy od końca. Regulamin to zasady, które trzeba jednak znać, więc lepiej wpierw zapoznać się w pełni z nim. Zanim się napisze podanie. - "Wychodzę z chęcią wsparcia aktualnej ekipy, co by na serwerku grało się wszystkim jak najlepiej." No tutaj akurat kiepsko zaczęły się zaprzyjaznianie z ekipą dd2. Przykładowo screen kolegi. Dla mnie to trochę nie fajnie postąpiłeś. Widziałem tutaj nie raz zgrzyty między adminami, więc póki co wolę uniknąć i zbytnio nie chce patrzeć na kolejne. Lepiej już poznaj bardziej administrację, bez krzywych akcji i przyjmuj opinie na klatę. Podanie jak każde inne... trzeba się liczyć, że będą komentarze negatywne i pozytywne. Trzeba się z tym godzić i po prostu poprawić te minusiki. + / - Gt to takie umiarkowane, lecz no do wcześniejszego się odniosę i powiem, żebyś uzupełnił tego gametrackera na spokojnie. Poznaj serwer, administracje, graczy od środka. Pokaż, że faktycznie Ci zależy na serwie bo tak jednym okiem to chyba za wcześnie te podanie chyba. + Doświadczenie + Kulturka na serwie / wiek Na chwile obecną po tym co ja widzę tutaj niestety jestem na Nie. Mimo wszystko życzę powodzonka. 1 Link to comment
Admin CS 1.6 ONLY DD2 Błaszczyk Posted May 20, 2023 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Share Posted May 20, 2023 Na Nie +/- GT + Steam + Wiek - Nikt cię nie zna, daj się poznać pierwsze ludziom. - Nic nie wnosisz na serwer 🙂 1 Link to comment
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Posted May 20, 2023 Użytkownik Share Posted May 20, 2023 (edited) Na Nie - GT słabe - Nie znamy Cię - Jak na razie oprócz prucia się na pw nic nie wniosłeś, a takich to my tutaj nie potrzebujemy - Kultura wypowiedzi! P.s Punkt 9 podania też trzeba uzupełnić Edited May 20, 2023 by k1ll3r Link to comment
Zasłużony HAWAJSKA Posted May 20, 2023 Zasłużony Share Posted May 20, 2023 Z dniem dzisiejszym twoje podanie zostaje odrzucone. Wypowiedzi adminów dają mi mocno do myślenia, że nie dajesz sobie rady z krytyką, nikt Cię nie zna, twoje gt nie jest powalające. Spróbuj zapoznać się z osobami na serwerze, zmień nastawienie i wtedy spróbuj ponownie. 1 1 Link to comment
Recommended Posts