Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN DD2 #1] - Destiny

D3ST1NY

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin CS 1.6 ONLY DD2

1.  Nick: Destiny
 2.  Wiek: 25
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]: 8
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Destiny/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:575801672
 7.  Steam ID: STEAM_0:1:575801672
 8.  Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199111869073/
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: -
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Oczywiście
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Posiadam wieloletnie doświadczenie w ocenie cheat'ów (UBT), administrowaniu oraz zarządzaniu serwerem. Najprościej w świecie - wiem z czym to się je. Nie uważam że adminów drastycznie brakuje, więc tego w tym podaniu nie zamieszczę, ba, uważam że aktualni Admini wykonują dobrą robotę, nie raz zaskakując obecnością nawet późną nocą. Wychodzę z chęcią wsparcia aktualnej ekipy, co by na serwerku grało się wszystkim jak najlepiej. :FeelsLoveMan:
12. Kontakt: Steam/Forum/GG: 76620548
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Nie, aczkolwiek jako moje pierwsze podanie na sieci, głupio było mi pisać w szybkiej rekrutacji, gdzie jak wiemy - nie mielibyście możliwości napisania swojego zdania. Są to oczywiście niedociągnięcia typu posty/h - które zostaną poprawione w miarę możliwości, unikając m.in. zbędnego spamu w postach.

• Tak sobie 2
  • Użytkownik

Jestem na nie. 
-GT slabe
-Pchasz sie na opiekuna, a nawet adminem nie byłeś
-nikt Cie nie zna
-Nic nie wnosisz na serwer
-Słabe argumenty, każdy wie z czym sie wiąże bycie adminem

Świetnie się prezentujesz od samego początku ;) Jedno nie i się prujesz jak stare gacie, a takich ludzi raczej nie potrzebujemy. Próbuj gdzieś indziej „typie” :sadcat:

• Super 1
  • Trzymaj się 1

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• Użytkownik

No kurczę. Znam cię nie od dziś.  Jako admin tamtejszej sieci w miarę dobrze zawsze się radziłeś, ale to już przeszłość i musimy patrzeć w teraźniejszość.

Co do tego co widzę tutaj i samego podania to hmmm mieszane mam uczucia.

- Zacznijmy od końca. Regulamin to zasady, które trzeba jednak znać, więc lepiej wpierw zapoznać się w pełni z nim. Zanim się napisze podanie. 

- "Wychodzę z chęcią wsparcia aktualnej ekipy, co by na serwerku grało się wszystkim jak najlepiej."  No tutaj akurat kiepsko zaczęły się zaprzyjaznianie z ekipą  dd2. Przykładowo screen kolegi. Dla mnie to trochę nie fajnie postąpiłeś. Widziałem tutaj nie raz zgrzyty między adminami, więc póki co wolę uniknąć i zbytnio nie chce patrzeć na kolejne. Lepiej już  poznaj  bardziej administrację, bez krzywych akcji  i przyjmuj opinie na klatę. :P  Podanie jak każde  inne... trzeba się liczyć, że będą komentarze  negatywne i pozytywne. Trzeba się z tym godzić i po prostu poprawić te minusiki.

+ / - Gt to takie umiarkowane, lecz no do wcześniejszego się odniosę i powiem, żebyś uzupełnił tego gametrackera na spokojnie. Poznaj  serwer, administracje, graczy od środka. Pokaż, że faktycznie Ci zależy na serwie bo tak jednym okiem to chyba za wcześnie te podanie chyba. :patyk:

+ Doświadczenie

+ Kulturka  na serwie / wiek 

Na chwile obecną po tym co ja widzę tutaj niestety jestem na Nie. 

Mimo wszystko życzę powodzonka. ;) 

• Super 1
  • Premium
Premium

Na Nie 

+/- GT 

+ Steam 

+ Wiek 

- Nikt cię nie zna, daj się poznać pierwsze ludziom.

- Nic nie wnosisz na serwer 🙂

• Super 1
  • Użytkownik

Na Nie

- GT słabe
- Nie znamy Cię
- Jak na razie oprócz prucia się na pw nic nie wniosłeś, a takich to my tutaj nie potrzebujemy
- Kultura wypowiedzi!

P.s Punkt 9 podania też trzeba uzupełnić ;) 

Edytowane przez k1ll3r

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Zasłużony

Z dniem dzisiejszym twoje podanie zostaje odrzucone. Wypowiedzi adminów dają mi mocno do myślenia, że nie dajesz sobie rady z krytyką, nikt Cię nie zna, twoje gt nie jest powalające. Spróbuj zapoznać się z osobami na serwerze, zmień nastawienie i wtedy spróbuj ponownie. 

• Lubię to! 1
  • Super 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]