Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Miss/Mister Jesień ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[SCREENY] - SwiX

sw!x

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick:  SwiX
Data i Godzina: 22.05 12:00
Link do bana (https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=3300
Link do Screenów: https://easyupload.io/0s7jc1
Steamid: - 
Wycinek z Konsoli:  Zbanowany Nick : SwiX 
[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Strefa Skilla. '
Coś od siebie: :/ 

• Sprawiedliwy

W folderze znajdują się trzy screeny, powinno być 5. Poszukaj pozostałych, chyba, że @ Rusio  faktycznie zrobił tylko 3.

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik

nie no ja zrobiłem 5 

Edited by Rusio
  • Zasłużony

Przeszukaj jeszcze raz dokładnie folder "cstrike". 

Po konsultacji z @ ALCMDZ  (sprawdził demko jak miałeś robione ss'y) dokładnie widać, że zostało ci zrobione 5 screenów (widać takie mikro przycięcia = zawsze jest takie coś jak się graczowi robi ss'y). Wyżej admin również potwierdza to samo także 24 godzinki na dostarczenie dwóch brakujących zdjęć. 

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik

Napisałem do Ciebie na pw @ Krip , w folderze csstrike mam tylko 3ssy. A z drugiej strony skoro @ ALCMDZ sprawdzał demko to nie widział, że jestem czysty? ...

• Sprawiedliwy

Wybacz za długi czas oczekiwania na rozpatrzenie, ale by wydać sprawiedliwą decyzję musieliśmy dokładnie przeanalizować zaistniała sytuację. Musieliśmy również wyjaśnić wszystkie niejasne okoliczności, które pojawiły się po drodze, a które mogły wpłynąć na negatywną ocenę sytuacji. Pozwoliło nam to przede wszystkim poprawić plugin odpowiedzialny za wykonywanie screenshotów, w taki sposób, że w przyszłości taka sama sytuacja nie będzie prawa mieć miejsca.

Na bazie obejrzanego HLTV oraz logów można stwierdzić, że screen podpisany 002 jest z pewnością screenem ostatnim, plugin przed nałożeniem bana nie miał fizycznej możliwość wykonać kolejnych dwóch. 

Przepraszamy za problem, luka naprawiona.

Edited by -slajdEN
  • Lubię to! 1

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

• Sprawiedliwy

odbanowany.png

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines