Użytkownik donMefi Opublikowano 24 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Heika może to nie Lenka aaale Konrad też spoko (chyba) Od lutego w dowodzie wbite 22 lata, były grafik i w ogóle kolekcjoner rang na forach w latach świetności cs 1.6 Ogólnie na co dzień jestem spawaczem, a w wolnych chwilach robię krótsze/dłuższe trasy rowerem bądź jeżdżę Insignią i straszę ludzi Wracam do aktywnej gry serwerowej i myślę, że zabawię u was jakąś chwilę. DoZo Mirage#2 1 O Konradzie znajomi mówią, że jest "pierd0lni*ty" ale nie mówcie tego na głos, ponieważ jego rodzice tego nie wiedzą. "Spotted R******: Uwaga policja, czarna insignia kursuje drogą od głównej pod kościół" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 24 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Siemka, czy ja dobrze zauważyłem, że były grafik? Zapraszam do zleceń w takim razie i do składania podania potem 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Cześć 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 24 Maja 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Siema 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Donek ツ Opublikowano 24 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Siemaneczko. Miłego pobytu na forum, jak i na serwerach również! Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 24 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 25 Maja 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi