Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 24 Maja 2023 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) Cześć, 1. Zacznę od drobnostki - od około 15 dni jest informacja że zostanie wprowadzona zmiana w pluginie z modelami i że zajmie to kilka dni. Tutaj sugeruję albo usunięcie tego albo zmiany na bardziej "ogólny" zakres czasowy - jeżeli poprawka tego wymaga. 2. Druga sprawa to czerwona linia gdy się leczymy. Niejednokrotnie buguje się ona że widać linię np. przeciwników która przebija się przez ściany. Pojawia się ona po kliknięciu E i zostaje w miejscu w którym wykonana została interakcja, co nie zmienia faktu że w momentach 1v2 / 1v3 -> pomaga to w zlokalizowaniu przeciwnika, zwłaszcza jeśli przeciwnik idzie na shift. Moja sugestia: Usunąć efekt graficzny leczenia lub naprawić linię - co jak zgaduję - nie będzie łatwym przedsięwzięciem. Ta linia w sumie nic nie wnosi, prócz tego że czasem się zbuguje, więc chyba lepiej byłoby jej się po prostu pozbyć. Edytowane 24 Maja 2023 przez Destinn 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bushid0 Opublikowano 24 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 2 godziny temu, Destinn napisał: Cześć, 1. Zacznę od drobnostki - od około 15 dni jest informacja że zostanie wprowadzona zmiana w pluginie z modelami i że zajmie to kilka dni. Przecież to wisi z drugi mięsac 😅 Wtedy co trivor naprawił serwer, a potem znowu został zepsuty przez wgranie modeli które lagują. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 24 Maja 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 1. Usuniete 2. Wgralem troche nowsza wersje tego pluginu, zobaczecie teraz 1 Odnośnik do komentarza
Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 25 Maja 2023 Autor Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 (edytowane) 22 godziny temu, Trivor napisał: 1. Usuniete 2. Wgralem troche nowsza wersje tego pluginu, zobaczecie teraz Niestety, po aktualizacji problem nadal występuje, nawet jeżeli byli w dolnym, ta linia powinna przebiegać od gracza do gracza. Screen (sprawdzane o 17:33 25.05.2023 może logi coś powiedzą): Spoiler // (2xflash u SVIP działa poprawnie). Edytowane 25 Maja 2023 przez Destinn 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzajmon Opublikowano 4 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Fajnie również by było aby ja wydając kase na svipa , skoki itp nie miał ograniczeń do dostępu awp ... ograniczenia są dla biedoty ... a ja głównie po to wydałem pieniądze aby nie mieć ograniczeń .... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 9 Września 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Trivor wyżej napisał, że ogarnął, więc nie ma sensu dalej trzymać tego tematu otwartego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi