Użytkownik burneracc Opublikowano 24 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Twój nick na serwerze:aight i say uhhhhhh Nick admina banującego: htsaa Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban i guess Czas oraz data bana: jakoś 21 Serwer na którym dostałeś bana: nie mam pojęcia szczerze mam to gdzieś Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): siedze se w spec i dostaje bana za wh XD Link do Sourcebansa z twoim banem: http://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:774344206&advType=steamid Link do twojego profilu steam: nie dzięki Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie chce mi się do csa wchodzić aight i say uhhhh ddos. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 24 Maja 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 @ htsaa 24h na rozpiske Odnośnik do komentarza
Użytkownik htsaa Opublikowano 25 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 22 godziny temu, Drako napisał: @ htsaa 24h na rozpiske a więc tak kolego nie siedziałeś na widzu tylko normalnie grałeś nie oszukuj w pewnym momencie jak cię oglądałem stałeś na schodach celując w pałace dałeś scoupa na chłopa przez ścianę proste w głowę a po chwili strzeliłeś w smoka nie wiem co to miało na celu oglądając dalej twoje ruchy oraz strzały nie były naturalne tyle mam do powiedzenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 25 Maja 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 1:55 - przeskok +B 1:57 - Przeskok +B 8:55 - z czym ty się odwołujesz? +B @ htsaa następnym razem poproszę o rozpiskę. 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 25 Maja 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi