Użytkownik kawkaq Opublikowano 26 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 1. Imię:Wojtek 2. Wiek:16 3. Nick oraz # na Discord:Wojtuś#8060 4. Ile czasu spędzasz na Discord: Cały dzien mam go na tel,kompie i co chwilę zaglądam 5. Masz wymagane 50 postów na czacie głównym?[TAK/NIE]:Raczej tak 6. Znasz podstawowe zasady ortografii i interpunkcji?[TAK/NIE] Jasne jestem w zawodówce 4 z Polskiego mam haha 7. Twoje doświadczenie z Discord:Już raz bylem w administracji discord posiadałem nawet swój serwer dość obczajam 8. Kilka zdań o sobie:Mam na imię Wojciech mam 16 lat interesuje sie programowaniem gram w duzo gier komputerowych ale gram także w piłke nożną jestem miłym pomocnym zaangażowanym a przede wszystkim jestem bardzo pracowity i sumienny 9. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ obczajam dc siedzę na nim często bo mi sie nudzi w życiu i chcę tez pomóc w pilnowaniu i rozwijaniu serwera 4 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 26 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 @ Admin DISCORD zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Na nie! Dlaczego nie? Dopiero zostałeś zdegradowany z roli admina. Masz na koncie 60 napisanych wiadomości (licząc z zabawami XDD). Twoja interpunkcja boli w oczy dziękuje pozdrawiam . 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 26 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Mimo, że nie za bardzo udzielam sie na discordzie sieci to i tak sie wypowiem Na minus - dopiero co zostala przyjeta skarga przeciwko tobie za niewypełnianie obowiązków admina - tak jaknapisałem w punkcie wyżej nie wywiązałes sie ze swoich obowiązków - 28 minut temu, kawkaq napisał: 6. Znasz podstawowe zasady ortografii i interpunkcji?[TAK/NIE] Jasne jestem w zawodówce 4 z Polskiego mam haha Faktycznie znasz podstawowe zasady interpunkcji chyba, że w podaniu nie użyłeś swoich umiejętności. O ortografii juz nie wspomne Na nie, pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 26 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 12 minut temu, Hana_Montana napisał: Na nie! Dlaczego nie? Dopiero zostałeś zdegradowany z roli admina. Masz na koncie 60 napisanych wiadomości (licząc z zabawami XDD). Twoja interpunkcja boli w oczy dziękuje pozdrawiam . Podpisuje sie pod tym nie widziałem żadnej aktywności z twojej strony na discord, też po tym co ostatnio pokazałeś dostając szybkiego degrada i po tym co odwalałeś jako Admin jestem na NIE Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 27 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Z tego co slyze od innych graczy nie nadajesz sie pelnienia roli admina wiec na ten moment podanie odrzucam 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 27 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi