Użytkownik ღDychaღ Opublikowano 26 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Twój nick na serwerze: Jr.Support Dycha Nick admina banującego: Drejson Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: perm Serwer na którym dostałeś bana: mirage #3 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): To tak streamowalem sobie na serverze waszym pisalem zapraszalem na live promowałem kilka ludzi odemnie z kanalu wbilo na serv po czym dostalem perma za reklame gdy raz na jakis czas zapraszalem na live bo chcialem cos oglosic na temat servera Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:556292358&advType=steamid Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199072850445/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: nie wiem gdzie to ogarnac Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 26 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 (edytowane) więc tak po 1 reklamowałeś streama na YT dla mnie reklama to reklama i głównie za to dałem perma po 2 użytkownicy skarżyli się na ciebie że obrażasz innych graczy a jak cie przyłapałem na obrażaniu to nagle chciałeś mnie przekupić bym dał ci unmuta według mnie takie osoby są szkodliwe dla serwera i zasługują na perma ale to nie odemnie zależy tylko od UBT to tyle pozdrawiam Edit: dodam jeszcze że napisałeś "raz na jakiś czas zapraszałem na live" ale jak byłem na serwerze spamiłeś tym i I w jednej rundzie wysyłałeś to conajmniej 5 razy to nie nazywa się raz na jakiś czas tylko spam Edytowane 27 Maja 2023 przez drejson Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ღDychaღ Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 (edytowane) 1 osoba ci sie poskarzyla ze wyzywam zgaduje ze ten stark on jest inny gdy go nie bylo bylo normalnie zobaczcie sobie vody GOTV + to nie jest przekupsto Edytowane 26 Maja 2023 przez ღDychaღ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 26 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Godzinę temu, ღDychaღ napisał: 1 osoba ci sie poskarzyla ze wyzywam zgaduje ze ten stark on jest inny gdy go nie bylo bylo normalnie zobaczcie sobie vody GOTV + to nie jest przekupsto Cytuje twoje słowa "ja chce ci pokazac nagranie za unmuta" tak to jest przekupstwo A osoby które na ciebie donosiły są anonimowe i miały rację co do twojego zachowania Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 27 Maja 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 1.7 Zabrania się reklamowania wszelkich treści niezwiązanych z siecią serwerów strefaskilla.pl (nie dotyczy stron typu g4skins lub keydrop) Na podstawie tego podpunktu ban jak najbardziej uzasadniony. Taryfikator przewiduje w takiej sytuacji bana na 7 dni lub perma, jako że nie zapraszałeś na inną sieć to skracam bana do tygodnia. Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 27 Maja 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi