Admin CS 1.6 ONLY DD2 D3ST1NY Opublikowano 28 Maja 2023 Admin CS 1.6 ONLY DD2 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 (edytowane) 1. Nick: Destiny 2. Wiek: 25 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Destiny/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:575801672 7. Steam ID: STEAM_0:1:575801672 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199111869073/ 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Można coś rzucić gdy zajdzie potrzeba, bardziej na rozwój, niż składki za 'pracę'. 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Może nie zacząłem za dobrze, aczkolwiek na swoją obronę powiem że uleczyliśmy się przy anarchii, raczej wesoło brnąc przez długą, mordując to kolejnych przeciwników na DD2. A tak poważnie - nie ciągnęliśmy już naszej "sprzeczki". Nie chowam urazy, wydaję mi się że z drugiej strony też tego nie ma, @ Paeel pozostaje tylko pogadać na serwerze, u mnie zgryźliwości nie będzie. Chciałbym spróbować raz jeszcze podejść do tematu administrowania na serwerze, równie aktywnie włączając się w sprawy działu serwera. Chętnie dołączę do "drużyny" i pomogę w ogarnięciu. Nie chciałem się powtarzać w podaniu, dlatego też zostawię ten podpunkt tak jak teraz. 12. Kontakt: Steam/Forum(najsprawniej)/GG: 76620548 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak 14. Umiejętność Rozpisywania demek w skali od 1/10: [FFA/DD2]: 9/10 Edytowane 28 Maja 2023 przez Destinn 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROamator Opublikowano 28 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Wsumie wszystko na + masz prócz tej jednej śmiechowej akcji XDD. Jestem na TAK za okresem próbnym. +Gt masz git widać grasz regularnie +Steam +Mikro Nie daj się sprowokować gdy coś nie jest po twojej myśli i myślę, że będzie git. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
zbój z gór old Opublikowano 28 Maja 2023 zbój z gór Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Jestem na tak - nie sprawiasz problemów na serwerze - zgłaszasz - wiek - steam - doświadczenie - gt Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paeel Opublikowano 28 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Jestem za okresem próbnym. Generalnie to ta wiadomość od Ciebie była po prostu niepotrzebna i pokazałeś się "od dupy strony", że tak to nazwę. Mogłeś zwyczajnie spróbować za jakiś czas napisać ponownie podanie. Widzę, że się starasz i w jakiś sposób Ci zależy, bo być może masz na to zwyczajnie zajawkę. Obserwowałem Twoje odpowiedzi w propozycjach zmian i widziałem zgłoszone błędy na serwerze, które zostały poprawione. Nie mam nic do Ciebie po tym PW tylko nie wnoś ze sobą do ekipy zachowania jakie przedstawiłeś w wiadomości i nie wychodź tak prędko przed szereg, bo mamy dobry skład od dłuższego czasu, który się dogaduje i wzajemnie szanuje. +Doświadczenie +Chęć pomocy w rozwoju +Zgłaszanie błędów serwera 7 godzin temu, PROamator napisał: +Steam +Mikro + klawiatura + myszka + monitor 1 1 1 2 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Mi osobiście za skórę nigdy nie zalazłeś wręcz przeciwnie nie raz pomagasz ogarniać serwer / zgłaszasz na U@ gdy ktoś coś przeskrobie bądź złamie regulamin, więc na starcie duży plusik dla ciebie. Po mimo tej wyżej wymienionej sytuacji z Panem Pawłem () dokładnie nie wiem o co chodzi, ale i tak tutaj plusujesz ponownie u mnie, ponieważ potrafisz się publicznie przyznać do popełnionego błędu i samo napisanie, że nie chowasz urazy i po prostu chcesz to wszystko na spokojnie wyjaśnić z drugą osobą jest po prostu ponownie na +. Spokój i opanowanie, to cecha którą powinien posiadać każdy admin bądź osoba z jakąś wyższą rangą, a ty po prostu pokazałeś, że mimo jakieś tam sprzeczki potem potrafisz jakoś wyjść z tego i załagodzić daną sytuację (myślę, że @ Paeel też, bo to dobra mordeczka ). Co do reszty. GT ładnie się prezentuje grasz regulanie bez jakichkolwiek przerw, więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć ci powodzenia . Ode mnie Tak. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 30 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2023 Na Tak + Wiek + Mikro + Steam + Zgłasza na u@ + Gt 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Przyjmuję na okres próbny. Odbierz rangę i zgłoś się na pw. 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi