VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 28 Maja 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 (edytowane) 1. Nick: Patyk97-Sławek 2. Czas i data zdarzenia: 28.05.2023 okolo godz 21:50 3. Powód bana: Zostałeś zablokowany na StrefoBox'ie z powodu [niewłaściwego zachowania i prowokacji]. Czas blokady na chacie wynosi [12h] i +1 4. Dowód w postaci screenów: Nic nie bd robil. 5. Coś od siebie: Sam prowokuje osobnik RYSIO 997 Mnie Ade Manie i inne osoby nie idzie az tylu zapamietac czy cos bez przesady. A ze napisalem ze jest lamusem dostalem bana na 12godz i +1punktXD I dziwie sie ze odobnik jak RYSIO 997 jeszcze moze pisac na czacie po licznych blokadach itp prowokacjach ze to jeszcze zyje na tym czacie/forum... Co sie nie wejdzie zawsze prowokuje ten osobnik i co tu sie dziwic nie da sie z takim czyms przebywac na tej sieci .. Ban moze zostac na 12Godz ale to +1 fajnie jakbyscie zdieli moj pierwszy banik na czatboxie takze nooo 12 godz wystarczy. @ Torf Nie moja wina ze ma manie na moim punkcie i no stop co wejde na forum pije do mnie typu jakis parapet konfident czy jakies ssy demka foldery ... ile mozna czytac jego wypowiedzi i dziwic sie pozniej ze ktos sie denerwuje jak jest taki osobnik co ma cos nie tak ze soba ??? A i tak nikt z tym nic nie robi tylko dopiero widac cokolwiek jak juz sie druga strona zdenerwuje no to XDDD i jakies smieszne pozniej +1 .. Edytowane 29 Maja 2023 przez Patyk97-Sławek 1 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 28 Maja 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 A czy wy myślicie, że ja codziennie będę was upominał po parę razy? Jak nie umiecie się zachować, to poprostu się do siebie nie odzywajcie. Już 3 raz w tym tygodniu was upominam i ostrzegam (może i wcześniej nie było blokad, bo po upomnieniu potrafiliście sie ogranać ) ale ileż można. Klepiecie jedno i to samo od dłuższego czasu, nie nudzi wam się to już? Myślicie że ludzie mają ochotę czytać wasze spiny, prawie codziennie? 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 31 Maja 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 1 1 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi