Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Miss/Mister Jesień ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[OPIEKUN] - Drejson

Drejson

Recommended Posts

• Użytkownik

Imię: karol
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: ponieważ aktualne opiekun został zdegradowany a na serwerze panuje chaos, A Jako że mam już doświadczenie ponieważ byłem adminem na niejednym serwerze strefy i myślę że na spokojnie mógłbym pełnić tą rolę, jestem bardzo aktywny i mam dobrą opinię wśród adminów oraz graczy serwera.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage#3
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie 
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 sześć ale w razie potrzeby podszkolę się
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199100038073/
Coś o sobie: Nazywam się Karol mam 16 lat w listopadzie 17 Uczę się w szkole branżowej w Rybniku na kierunku ślusarz bardzo lubię grać w Cs Go spędzam dużo czasu na graniu A jak już gram to tylko na serwerach strefy. Nie wiem co tu więcej napisać po prostu powiem że kocham małe kotki i pieski bo są słodkie : 3

• Super 4
  • Ha ha 1
  • Wow! 1

Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik.

• Użytkownik

Według mnie drejek by się nadawał na opiekuna bo co nieraz wbije sobie na om praktycznie jest ciągle jakiś haos a że natan został wylany to jest idealnym kandydatem na to stanowisko więc daje na TAK

• Super 1
  • Użytkownik
Godzinę temu, BlackWinglet napisał:

Zaczne od tego,że drejek jest jednym z najbardziej aktywnych adminów na serwerze, zna sie chłopak na robocie,no i na obecna chwile nie ma opiekuna więc drejek byłby odpowiednim kandydatem jestem na TAK

• Super 1
  • Użytkownik

Szczerze mówiąc, na chwilę obecną nie widzę osoby, która by się lepiej nadawała na Opiekuna OM3. Chłopak ogarnięty, krótko trzyma kogo trzeba ;). Zdecydowanie na tak. 

• Trzymaj się 1
  • Użytkownik

Powiem tak, długo drejusia nie znam lecz po charakterze wydaje mi się że jest idealnym kandydatem na Opiekuna OM3. Jest dosyć zabawny (cringowy), ogarnięty, nie ma kija w dupie. Jestem na TAK

• Ha ha 1
  • Użytkownik
W dniu 29.05.2023 o 23:53, drejson napisał:

Imię: karol
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: ponieważ aktualne opiekun został zdegradowany a na serwerze panuje chaos, A Jako że mam już doświadczenie ponieważ byłem adminem na niejednym serwerze strefy i myślę że na spokojnie mógłbym pełnić tą rolę, jestem bardzo aktywny i mam dobrą opinię wśród adminów oraz graczy serwera.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage#3
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie 
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 sześć ale w razie potrzeby podszkolę się
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199100038073/
Coś o sobie: Nazywam się Karol mam 16 lat w listopadzie 17 Uczę się w szkole branżowej w Rybniku na kierunku ślusarz bardzo lubię grać w Cs Go spędzam dużo czasu na graniu A jak już gram to tylko na serwerach strefy. Nie wiem co tu więcej napisać po prostu powiem że kocham małe kotki i pieski bo są słodkie : 3

Moim zdaniem Drejson bedzie bardzo dobrym Opiekunem, ponieważ dużo sie udziela na serwerze i daje miła atmostere podczas grania

• Super 1
  • Użytkownik

a więc tak chłopak zna się na robocie dużo gra na serwerze więc przyda się jestem na tak.

• Super 1
  • Użytkownik

Moim zdaniem Drejson nadaję się na opiekuna.

Często jest na serwerze.

Brakuję osoby na tą funkcje jest aktywny na serwerze jak i na foru.

Jestem na TAK

• Super 1
  • Zasłużony

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

• Właściciel
Właściciel

Napisz na pw/steam

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

przyjete.png

• Trzymaj się 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines