Użytkownik Drejson Posted May 29, 2023 Użytkownik Share Posted May 29, 2023 Imię: karol Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: ponieważ aktualne opiekun został zdegradowany a na serwerze panuje chaos, A Jako że mam już doświadczenie ponieważ byłem adminem na niejednym serwerze strefy i myślę że na spokojnie mógłbym pełnić tą rolę, jestem bardzo aktywny i mam dobrą opinię wśród adminów oraz graczy serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage#3 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 sześć ale w razie potrzeby podszkolę się Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199100038073/ Coś o sobie: Nazywam się Karol mam 16 lat w listopadzie 17 Uczę się w szkole branżowej w Rybniku na kierunku ślusarz bardzo lubię grać w Cs Go spędzam dużo czasu na graniu A jak już gram to tylko na serwerach strefy. Nie wiem co tu więcej napisać po prostu powiem że kocham małe kotki i pieski bo są słodkie : 3 4 1 1 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Link to comment
Zasłużony Apple Posted May 29, 2023 Zasłużony Share Posted May 29, 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #3 zapraszam do wypowiedzi "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Użytkownik BlackWinglet Posted May 31, 2023 Użytkownik Share Posted May 31, 2023 Według mnie drejek by się nadawał na opiekuna bo co nieraz wbije sobie na om praktycznie jest ciągle jakiś haos a że natan został wylany to jest idealnym kandydatem na to stanowisko więc daje na TAK 1 Link to comment
Użytkownik Night Posted May 31, 2023 Użytkownik Share Posted May 31, 2023 Godzinę temu, BlackWinglet napisał: Zaczne od tego,że drejek jest jednym z najbardziej aktywnych adminów na serwerze, zna sie chłopak na robocie,no i na obecna chwile nie ma opiekuna więc drejek byłby odpowiednim kandydatem jestem na TAK 1 Link to comment
Użytkownik josedixeno Posted May 31, 2023 Użytkownik Share Posted May 31, 2023 Szczerze mówiąc, na chwilę obecną nie widzę osoby, która by się lepiej nadawała na Opiekuna OM3. Chłopak ogarnięty, krótko trzyma kogo trzeba ;). Zdecydowanie na tak. 1 Link to comment
Użytkownik Świrek Posted May 31, 2023 Użytkownik Share Posted May 31, 2023 Powiem tak, długo drejusia nie znam lecz po charakterze wydaje mi się że jest idealnym kandydatem na Opiekuna OM3. Jest dosyć zabawny (cringowy), ogarnięty, nie ma kija w dupie. Jestem na TAK 1 Link to comment
Użytkownik Maroneek Posted June 1, 2023 Użytkownik Share Posted June 1, 2023 W dniu 29.05.2023 o 23:53, drejson napisał: Imię: karol Wiek: 16 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: ponieważ aktualne opiekun został zdegradowany a na serwerze panuje chaos, A Jako że mam już doświadczenie ponieważ byłem adminem na niejednym serwerze strefy i myślę że na spokojnie mógłbym pełnić tą rolę, jestem bardzo aktywny i mam dobrą opinię wśród adminów oraz graczy serwera. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage#3 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 sześć ale w razie potrzeby podszkolę się Wsparcie finansowe (TAK/NIE): TAK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199100038073/ Coś o sobie: Nazywam się Karol mam 16 lat w listopadzie 17 Uczę się w szkole branżowej w Rybniku na kierunku ślusarz bardzo lubię grać w Cs Go spędzam dużo czasu na graniu A jak już gram to tylko na serwerach strefy. Nie wiem co tu więcej napisać po prostu powiem że kocham małe kotki i pieski bo są słodkie : 3 Moim zdaniem Drejson bedzie bardzo dobrym Opiekunem, ponieważ dużo sie udziela na serwerze i daje miła atmostere podczas grania 1 Link to comment
Użytkownik htsaa Posted June 1, 2023 Użytkownik Share Posted June 1, 2023 a więc tak chłopak zna się na robocie dużo gra na serwerze więc przyda się jestem na tak. 1 Link to comment
Użytkownik Hactя Posted June 1, 2023 Użytkownik Share Posted June 1, 2023 Moim zdaniem Drejson nadaję się na opiekuna. Często jest na serwerze. Brakuję osoby na tą funkcje jest aktywny na serwerze jak i na foru. Jestem na TAK 1 Link to comment
Zasłużony Apple Posted June 4, 2023 Zasłużony Share Posted June 4, 2023 @ Trivor "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Właściciel Trivor Posted June 4, 2023 Właściciel Właściciel Share Posted June 4, 2023 Napisz na pw/steam 1 Link to comment
Właściciel Trivor Posted June 7, 2023 Właściciel Właściciel Share Posted June 7, 2023 1 Link to comment
Recommended Posts