Użytkownik Browar3D Opublikowano 2 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Nick podejrzanego: pawel | CSSetti.pl Serwer:Surf SteamID/IP:STEAM:STEAM_0:1:231057313 Data i godzina:2023-06-02 22:07 Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://765645.hltv2.pukawka.pl/hltv-2306022207-surf_ski_2-1685736420-1685737920.zip Podejrzane momenty, rozpiska: 04:50 Od razu będąc samemu na serwerze widać, ze podkłada fragi. "Lewe" farmienie exp'a --> Upomnienie / ban od 5 min do dnia (w skrajnych przypadkach całkowite usunięcie lvl'i) Ewidentnie widać, ze nie pierwszy raz. Zresetowanie LVL, MONET i jego statystyk top15 bo oczywiście jest pierwszy chyba widać dlaczego, co do bana na ile to zapewne trochę dłuży niz 5min. Ogólnie mówiąc te podkładanie zauważyłem przypadkiem szukając w HLTV wyzwisk, bo jak wszedłem na serwer to ewidentnie kogoś wyzywał. 4EIGHT [Rusher] pawel | CSSetti.pl : cie robil kurwo mala Wszedłem na sam koniec mapy, a na następnej juz go nie było na HLTV nie widać czatu LAN CIECHOCINEK 2K2 musi zobaczyć logi Ja bym już dał perma za całokształt Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Widzę, że ban na 24H nic nie pomógł. Logi nie będa potrzebne, to co wyciągnąłeś z samego demka wystarczy. A więc za cały całokształt (Kolejne wyzwiska/Farmienie EXP'a) odpocznie sobie teraz tydzień od serwera. Jak sytuacja powtórzy się ponownie, to pożegna się z serwerem na stałe. Myślę, że to będzie sprawiedliwą karą za jego zachowanie Tyle ode mnie. Dzięki za zgłoszenie! Ban dodany. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 ZGŁOSZENIE PRZYJĘTE Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi