Jump to content
[ PILNE ] SZUKAMY OSÓB NA STANOWISKO ADMIN LOSOWE MOCE (CS2) !! Kliknij i złóż podanie ! ×
Miss/Mister Jesień ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer ONLY MIRAGE #1 (cs2)

ODBIERZ DARMOWEGO VIP'A

Odbierz darmowego vipa na serwer LOSOWE MOCE (cs2)

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

[ODWOŁANIE] - Kraso

Kraso

Recommended Posts

Nick z CS:Kraso
Admin banujący: PROAmator 

Serwer: @ Admin CS 1.6 ONLY DD2   (moja ulubiona mapa to dust 2 albo mirage) 
Data zdarzenia: dzisiaj 0.2.06.2023 (dzisaij koncze 12 lat)
Steamid:  STEAM_0:0:600352915
Opis sytuacji: nie wiem za co ban poprostu podawałem info i glałem to moje wpierwsze godziny w Conter Strike 1.6 a już mnie banują , to wlace nie tak że dostaje grożby że na tydzień banan dostane za sgs którego niby się dopusciłem ps. sgs na 10aa ? iq ? i to kompletnie nie tak że gram na hns 3 lata i skaczę na lj po 260 to wszystko bajki oraz to nie prawda że cały serwer "pali role" podobno to tylko ja  
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie wiem co to demko jestem nowy w tej grze

l

Pozlawiam wszystkic. 

• Fuu 1
  • Użytkownik
14 minut temu, Kraso napisał:

Nick z CS:Kraso
Admin banujący: PROAmator 

Serwer: @ Admin CS 1.6 ONLY DD2   (moja ulubiona mapa to dust 2 albo mirage) 
Data zdarzenia: dzisiaj 0.2.06.2023 (dzisaij koncze 12 lat)
Steamid:  STEAM_0:0:600352915
Opis sytuacji: nie wiem za co ban poprostu podawałem info i glałem to moje wpierwsze godziny w Conter Strike 1.6 a już mnie banują , to wlace nie tak że dostaje grożby że na tydzień banan dostane za sgs którego niby się dopusciłem ps. sgs na 10aa ? iq ? i to kompletnie nie tak że gram na hns 3 lata i skaczę na lj po 260 to wszystko bajki oraz to nie prawda że cały serwer "pali role" podobno to tylko ja  
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie wiem co to demko jestem nowy w tej grze

l

Pozlawiam wszystkic. 

Jak nie wiesz za co to polecam zapoznać się z "Powodem" i wtedy napisz coś konkretnego....

• Lubię to! 3

Zostaw dajnanke w spokoju co się do mniej spinasz a swoją drogą nie miałeś jutro zobaczyć toż nie masz czasu...............

• Użytkownik

Byłem również na serwerze:

Ja powiem tylko to co zawsze. Właśnie z powodu graczy typu Kraso, na serwerach są nadal admini a nie pluginy. "Grzecznie" i bez "wyzwisk" cały czas prześmiewałeś się z administracji. Zwiększasz świadomie prędkość wykorzystując luki w regulaminie, dodatkowo:

- Wchodzę na spect ogarnac zgłoszenie a Ty "o teraz będzie się przyglądał patrzcie na to"

- cały czas prowokowałeś, mówiąc jak to administracja serwera się nie nadaję.

-teksty typu: czekam na jakiś adminów co ogarniają swoją rolę - wiadomo uderzając w nas -kazdy wiedział o co Ci chodzi, robiłeś to około 30 minut.

- "gówniani admini", czy jakoś tak to było

- "Idź się tam spruj na u@"

- Teraz widzę że trzymasz taktykę którą obrałeś po banie na 5 minut ode mnie - wróciłeś i nadal zaczepiałeś, ale jeszcze bardziej 'ogólnie'. Coś typu "ja jestem nowy tutaj paka leży, ja dopiero uczę się grać muszę iść do paki teraz, może admini mi pomogą?" - nie wykonując celów mapy itp.

To tak jak by mówić"kiedyś grałem z takim Kraso co [...] ale to inny Kraso, nie Ty".

I tutaj powtórzę: Dlatego są admini, a nie pluginy. Plugin nie miałby co tutaj wyłapać - człowiek zaś od razu zrozumie do czego dążyłeś na serwerze. Prowadzisz jakąś dziwną grę, a jak wiemy i jak widać po demkach, masz dziwne nastawienie na wojnę z adminami, widać to m.in podczas jakiegokolwiek przejścia na spec - jest przez Ciebie obserwowane i najczęściej komentowane "o teraz będzie obserwował moje sgs".  W czym rzecz?

Demko 1: 

http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2306022152-de_dust2-1685735520-1685736840.zip

Demko2: 

http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2306022214-de_dust2-1685736840-1685738100.zip

Chyba nie pomyliłem demek

Wg. Mnie dobrze że otrzymałeś bana. Wróć i po prostu nie prowadź tej "gry" słów bo niektórzy zjedli już zęby na takich zagrywkach, w tym Ja - jak to mówiłeś - "ktoś kto nie ma pojęcia o tej grze" i to do niczego nie prowadzi tylko do kolejnych banów, następnie skarg i zmarnowanego czasu dla obu stron.

Pozdrawiam

//Edit

@ Kraso

4 godziny temu, Kraso napisał:

Polecam znaleźć pracę może dziewczynę a nie w 2k23 się bawicie w profesjonalnych adminów...

po co mi dziewczyna, jak mam kali Linuxa? Nasz profesjonalny graczu ffagejmer😂

Edited by Destinn
  • Lubię to! 4
  • Użytkownik

Jezu XD To i ja się wypowiem, bo akurat przez całe zajście miałem okazję być na serwerze. Nie wiem, czy mi wolno, najwyżej usuńcie, ale jesteś typie na tyle upierdliwy, że nie omieszkam.

1. Nie jesteś nowy, bo masz na serwerze kilkadziesiąt medali i rozegrane wiele godzin. A jak jesteś nowy, to skąd wiesz co to sgs? Zgłaszałeś tu widzę nawet podanie na admina dwa lata temu XDDDD Wcześniej, wczoraj czy jeszcze wcześniej, normalnie na serwerze grałeś i coś tam gadałeś, ale dzisiaj się postanowiłeś kompletnie odkleić od rzeczywistości. 

2. W jakimś starym poście

przyznajesz się do robienia gjs.

Dzisiaj dostałeś ostrzeżenie, by nie latać na paleniu rolki i przyspieszaniu skoku na spadochronie po całej mapie, po czym rozpoczęła się cała tyrada obrażania administracji z twojej strony. Sam prosiłeś o to, by cię zbanowali, obrażałeś inteligencję adminów i sugerowałeś jej niski iloraz. Wielokrotnie.

Potem wyleciałeś na 5 minut byś ochłonął.

Po powrocie stwierdziłeś, że będziesz udawał "nowego gracza" jak zresztą w owym odwołaniu, whatever, nie mam pojęcia co i gdzie ci się odkleiło. I sobie rób co chcesz, udawaj nowego gracza jak daje ci to radochę, ale ty nie tylko udawałeś nowego, co jak widać ewidentnie jest kłamstwem, ale nie wykonywałeś celów mapy, bo grając w CT zamiast iść do Paki na A będąc na respie CT, stałeś z nożem albo szedłeś na ducku by dać się zabić. I to było kilka razy.

Tak cię jeden ban na 5 minut sfrustrował, że później bite kilkadziesiąt minut, dwie czy trzy kolejne mapy, zamiast normalnie grać, dosłownie co rundę prowokowałeś graczy i adminów, przywalałeś się do administracji, mówiłeś, że mają niskie iq i nie wykonywałeś celów, stojąc cały czas na respie CT, nawet jak już leżała paka na A koło ciebie. Jakim trzeba być małostkowym i zawziętym, by aż takiego focha wywalić. No moja malutka siostrzyczka by się nie powstydziła, a tu chyba wiekowo (bo mentalnie na pewno nie) dorosły facet jesteś.

Ponadto, oprócz wielokrotnego niewykonania celów cały czas gadałeś jakieś kocopoły na mikro, prowokowałeś innych graczy którzy wprost mieli cię dosyć, więc nie wiem po co odwracasz kota ogonem. Trzecia rzecz to dawanie fejkowego info co chwilę, a to utrudnianie gry.

Złamałeś wracając po jednym banie na 5 minut na ochłonięcie tyle punktów regulaminu, że ja jestem zdziwiony, że dostałeś tylko jeden dzień.

Nie wiem co ci tam w głowie siedzi, ale zastanów się, czy 5 minut bana było tego warte, by potem dwie czy trzy mapy utrudniać grę, obrażać IQ adminów i zachowywać się jak pajac, tylko po to, by dostać potem bana na 1 dzień, i jeszcze pisać skargę pełną kłamstw, że jesteś nowy i nie wiesz o co chodzi. Po ilości błędów wnioskuję też, że chyba nie do końca trzeźwo pod kopułą jest. Niestety.

Bez pozdrowień. Ban jak najbardziej słuszny. Typo się nie nadaje do przebywania na serwerze.

• Lubię to! 2

Ale wam musi się w życiu nudzić piszecie i piszecie ba nawet zostałem punktowany 

Polecam znaleźć pracę może dziewczynę a nie w 2k23 się bawicie w profesjonalnych adminów... 

Ciśnieniesz bekę na ts te lizo dupy biegną na forum się rozpisują i myślą że jakiś równie zjebany gość będzie to czytał 

Elo ffa fr****** #1 

• Ha ha 5
  • Użytkownik

@ ^Apple^  @ HAWAJSKA @ LAN CIECHOCINEK 2K2 @ -slajdEN Ogarnijcie proszę to odwołanie jakkolwiek ono może zostać nazwane odwołaniem. W mojej ocenie za dodatkową dyskusję oraz reklamę jakby nie patrzeć innego serwera wydłużyłbym bana do tygodnia.

Edited by k1ll3r

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

Ban przedłużony do tygodnia. Jeśli się nie nauczy to możecie mu dać dłuższego potem.

• Lubię to! 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines