Użytkownik GapR Opublikowano 4 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) 1. Nick: GapR 2. Wiek:28 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie 4. Doświadczenie z amx[1-10]:8/10 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT):GameTracker.com : Strona gracza GapR 6. BanID(https://banid.pl/):Banid.pl | Wyszukaj zbanowanych 7. Steam ID:STEAM_0:0:221208930 8. Profil do konta Steam:Społeczność Steam :: Gap (steamcommunity.com) 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Siedzę często na serwerze i ogarniam nie ma co się rozpisywać tu albo bo się nadaje albo nie :"D 12. Kontakt:Steam / Forum / GG 76679036 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak Edytowane 5 Czerwca 2023 przez GapR Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mokry Lemur ! Opublikowano 6 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Jestem niestety na nie: + Czas na serwerze + Zgłaszasz na U@ - Podanie napisane na „kolanie” byle jak - Konto pod Admina, ledwo 5 postów w tym podanie o Admina i dołączony 20.05 - Nawet nie podałeś linku do GT - To samo z Banid, nie ma linku do profilu samo SID - „Nie ma co się rozpisywać, albo się nadaje albo nie” przekonaj ludzi do siebie, powiedz coś o sobie. Spróbuj następnym razem napisać to podanie bardziej estetycznie, zobacz jak inni pisali podania. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3ST1NY Opublikowano 6 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Pomijając powyższe, wymienione przez Lemura informacje - dodam od siebie że w momencie kiedy przestaje Ci dobrze iść na serwerze, zaczynasz wyzywać graczy. Nie jest to jakieś drastyczne, aczkolwiek robisz to regularnie, nie zważając czy kogokolwiek to urazi czy nie. Takie podejście moim zdaniem dyskwalifikuję Cię w roli administratora. Na tą chwilę popracuj nad uspokojeniem emocji podczas rozrywki. Mnie jak łapie nerwica to odbindowywuje ALT (mikrofon) - najlepsze rozwiązanie. Jestem na nie Odnośnik do komentarza
Premium Błaszczyk Opublikowano 6 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Jestem na Nie. - Podanie napisane byle jak. - Jesteś konfliktowy ( na siłę szukasz zaczepki w moim kierunku. - Przekonaj wszystkich że potrafisz się normalnie zachowywać. + Steam + Wiek + Mikro Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Popraw swoje zachowanie i następnym ewentualnym razem popraw również podanie, bo brakuje linków do GT jak i steama. Na chwilę obecną odrzucam. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi