Użytkowniczka PaniBydyniowa Opublikowano 4 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 @ Laalalalaa [P] Jak trafiłaś na StrefaSkilla? Dlaczego akurat tutaj? Wróciłam do grania w cs'a po kilku latach przerwy, wpadłam na pomysł żeby zacząć grać na dd2, więc szukałam serwera gdzie najlepiej się poczuję. Wpisałam na google "serwery dd2 cs 1.6" i tak wyszło,że znalazłam strefę i już tutaj zostałam, a dlaczego? Ponieważ jest tu naprawdę miła atmosfera [P] Skąd pomysł na nick? Uwielbiam budyń [P] Ile masz latek? 18 [P] Szampan czy Wino? Zdecydowanie wino. [P] Wyjście na spacer we dwoje czy ze znajomymi na dyskotekę? Wyjście we dwoje. [P] Randka w kinie czy na zlocie samochodowym ? Zależy co bardziej interesuje drugą osobę. [P] Najlepszy Typer to? @ FunnyPuma [P] Najlepszy redaktor to? @ Hana_Montana [P] Najzabawniejszy użytkownik na strefie to? @ KinGu [P] Kebab czy Pizza? Pizza. [P] Jaki zawód wykonujesz? Fryzjer. [P] Lubisz swoją pracę? Jest ciężko, ale uwielbiam i nie wyobrażam sobie siebie w innym miejscu. [P] Dlaczego PaniBydyniowa, a nie PaniBudyniowa ? Na dd2 mam nick PaniBudyniowa, zakładając konto na forum nie trafiłam w klawiaturę hahaha. [P] Najbardziej preferowana broń w 1.6? Zdecydowanie M4A1. [P] W jakie gry grasz? Aktualnie cs 1.6 i League of Legends. [P] Czy to prawda że na Podlasiu jeździcie na żubrach? Czasami się zdarza hahah [P] Twoja ulubiona fryzura męska? Każda wykonana z cieniowaniem od zera [P] Najśmieszniejszy Gracz z DD2 według Ciebie? @ KinGu ewentualnie ^^^^^^^^^^^^ (Chyba nie ma konta na forum ) [P] Basen czy jezioro? Jezioro. [P] Lubisz długie spacery? Uwielbiam [P] Najbardziej zaufana osoba z sieci? @ KinGu [P] Jakie masz plany na przyszłość? Chciałabym założyć własny biznes związany z fryzjerstwem. [P] Ulubione danie? Pierś zapiekana z warzywami w sosie śmietanowym [P] Ulubiony film lub serial? Breaking Bad [P] Wolisz żyć na wsi czy w mieście? Na wsi. [P] Gdybyś miała taką opcje to wolałabyś żyć za granicą czy w Polsce? Zdecydowanie w Polsce. [P] W jakich obcych językach umiesz mówić? Lub jakie byś chciała znać? Myślę, że rosyjski mi dobrze idzie, a chciałabym się podszkolić z angielskim [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Spędzać czas ze znajomymi bądź rodziną. [P] Żółw bez skorupy jest nagi, czy bezdomny? Wydaje mi się, że bezdomny hahaha Nominuje: @ KinGu 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka PaniBydyniowa Opublikowano 4 Czerwca 2023 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 @ KinGu przyjmujesz wyzwanie? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinGu Opublikowano 4 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Pytasz czy wiesz 😁😁 Oczywiście 😅😅 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 4 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Piękne odpowiedzi, tylko mało kolorów tutaj 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi