Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zostajesz zmuszony zafarbować swoje włosy na inny kolor - jaki kolor wybierasz i dlaczego akurat ten? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 6 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Na jaki kolwiek i tak potem mogę ściąć te włosy 1 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka PaniBydyniowa Opublikowano 6 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Miedziany blond (rudy), utożsamia się z charakterem hahaha 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROamator Opublikowano 6 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Zielony bym wiecznie wtedy najarany i uśmiechnięty chodził xD 2 1 Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 6 Czerwca 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Na jasny blond , bym był inny ja hah 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinGu Opublikowano 6 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Niebieskie, a bo lubię ten kolor myślę że by mi pasował 😆 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik donMefi Opublikowano 6 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Różowy bo dużo się na nich zarabia 1 O Konradzie znajomi mówią, że jest "pierd0lni*ty" ale nie mówcie tego na głos, ponieważ jego rodzice tego nie wiedzą. "Spotted R******: Uwaga policja, czarna insignia kursuje drogą od głównej pod kościół" Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 6 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Czerwone, pasuja do charakteru 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 6 Czerwca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Czarne 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi