Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Sadge

Wampierek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Sadge 
Nick oraz # oskarżonego: Sadge # nie znam 
Powód napisania skargi: Przyjęcie podania swojemu koledze 
Data zdarzenia: 5.06
Dowody (screeny, dowody): image.thumb.png.d99caf4af534a3f7d6cd2da6874bade7.png------>image.thumb.png.acfb5e232f121955fc5bf9c49b953860.png  --------> image.thumb.png.554bd440373e1d7b4aa328bce358f09b.png

Coś od siebie: Tak opiekun serwera nie powinien się zachowywać, typ wrócił na forum i po 20 minutach ma już rangę bezsens proszę o ukaranie opiekuna minusem i mu wytłumaczenie, bo chyba Opiekun dopiero buzię po mleku wyciera i nie dorasta do posiadanej rangi 

• Ha ha 2
  • Tak sobie 1

www.gif.733dc154aed6d05884c0a093a00c6a97.gif

• Premium
Premium

Hades byl adminem jakis czas dobrym adminem, przez spory czas razem pelnilismy ta funckje i wiem ze sie nadaje na to stanowisko wiec, czemu jak zlozyl podanie mialbym je odrzucic?

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik
9 minut temu, Sadgee napisał:

przez spory czas razem pelnilismy ta funckje i wiem ze sie nadaje na to stanowisko wiec, czemu jak zlozyl podanie mialbym je odrzucic?

To tak samo jak, by były admin chciał wrócić na posadę admina serwera, a ma 0 minut na Gt :really:

www.gif.733dc154aed6d05884c0a093a00c6a97.gif

• Użytkownik

Chciałbym dodać że nie dawno sadge postąpił bardzo podobnie przyjoł do administracj @ chwyto i  @ Dyzioツ ja ich nawet nie znam zadko się udzielali na dc I słyszałem że to są jacyś jego koledzy z serwera, @ chwyto ma aktualne małą aktywność i nic nie robi a @ Dyzioツ dostał degrada za skandaliczne zachowanie i ładamie regulaminu . W tym samym tygodniu podanie napisali też kawka i blakus pomimo tego że oni w przeciwieństwie do dyzia i chwyta są bardzo aktywni mili i według mnie nadawali by się bardziej na tą funkcję to sadge bez żadnej konsultacji z resztą administracji wzioł do administracji 2 randomów i stało się co się stało. Według mnie sadge poprostu nie ogarnia tej rangi i podejmuje skandaliczne decyzję .

Tyle chciałem dodać mam nadzieję że coś się zmieni w tym temacie 

Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik.

• Premium
Premium

@ drejson wiem ze ich przyjalem ale jak ktos pisze podanie na szybkiej rekru a wydaje sie calkiem ogarnieta osoba to czemu nie mialbym mu dac szansy?
Nie moglem przewidziec ze dyzio jest taki a nie taki, zamin dostal admina wydawal sie ogarnieta osoba

Co do chwyto jesli dalej tak bedzie to po porstu wyleci.

A po drugie szybkie rekru jest po to aby na szybko przyjac ludzi nie po to zeby czekac po 3-4 dni zyby admini laskawie odpisali

21 minut temu, Wampierek napisał:

To tak samo jak, by były admin chciał wrócić na posadę admina serwera, a ma 0 minut na Gt :really:

Dc dziala troche inaczej nic serwery cs go czy 1.6 

Edytowane przez Sadgee

• Użytkownik

Drogi sadge poruszyłeś kwestie tego że na serwerach cs go / cs 1.6 jest trochę inaczej, jest ale i tak chodzi nam o to że przyjmujesz osoby z bardzo mała aktywnością na dc I po znajomości tak być nie może. A osoby które się rzeczywiście starają i są aktywne odzucasz

Edit : 

Apropo co napisałeś chwile temu czemu niby nie powinieneś i dawać szansy ? Bo są Mało aktywni i nie spełniają wymagań właśnie dla tego 

Edytowane przez drejson

Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik.

• Premium
Premium

@ drejson Dalem szanse ludziom ktorzy wydawali sie ogarnieci, ktorzy cos tam pisali na tym czacie

Edytowane przez Sadgee

W dniu 7.06.2023 o 21:35, Sadgee napisał:

A po drugie szybkie rekru jest po to aby na szybko przyjac ludzi nie po to zeby czekac po 3-4 dni zyby admini laskawie odpisali

Ale też nie jest po to, żeby pierwszą lepszą osobę z brzegu brać. W skrócie przyjąłeś osobę, która wróciła po x miesiącach, dostała rangę i od tego czasu zbiera tylko minusy, bo ma aktywność zerową.

Skarga jak najbardziej słuszna. Ta sytuacja nie powinna mieć w ogóle miejsca. Admin dostaje degradacje, a opiekun minusa.

W dniu 7.06.2023 o 21:35, Sadgee napisał:

Dc dziala troche inaczej nic serwery cs go czy 1.6 

Eeeee... Nie. Tylko aktywność inaczej się sprawdza niż na GT i tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]