Użytkownik Wampierek Opublikowano 7 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Nick: Sadge Nick oraz # oskarżonego: Sadge # nie znam Powód napisania skargi: Przyjęcie podania swojemu koledze Data zdarzenia: 5.06 Dowody (screeny, dowody): ------> --------> Coś od siebie: Tak opiekun serwera nie powinien się zachowywać, typ wrócił na forum i po 20 minutach ma już rangę bezsens proszę o ukaranie opiekuna minusem i mu wytłumaczenie, bo chyba Opiekun dopiero buzię po mleku wyciera i nie dorasta do posiadanej rangi 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Hades byl adminem jakis czas dobrym adminem, przez spory czas razem pelnilismy ta funckje i wiem ze sie nadaje na to stanowisko wiec, czemu jak zlozyl podanie mialbym je odrzucic? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wampierek Opublikowano 7 Czerwca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 9 minut temu, Sadgee napisał: przez spory czas razem pelnilismy ta funckje i wiem ze sie nadaje na to stanowisko wiec, czemu jak zlozyl podanie mialbym je odrzucic? To tak samo jak, by były admin chciał wrócić na posadę admina serwera, a ma 0 minut na Gt Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 7 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Chciałbym dodać że nie dawno sadge postąpił bardzo podobnie przyjoł do administracj @ chwyto i @ Dyzioツ ja ich nawet nie znam zadko się udzielali na dc I słyszałem że to są jacyś jego koledzy z serwera, @ chwyto ma aktualne małą aktywność i nic nie robi a @ Dyzioツ dostał degrada za skandaliczne zachowanie i ładamie regulaminu . W tym samym tygodniu podanie napisali też kawka i blakus pomimo tego że oni w przeciwieństwie do dyzia i chwyta są bardzo aktywni mili i według mnie nadawali by się bardziej na tą funkcję to sadge bez żadnej konsultacji z resztą administracji wzioł do administracji 2 randomów i stało się co się stało. Według mnie sadge poprostu nie ogarnia tej rangi i podejmuje skandaliczne decyzję . Tyle chciałem dodać mam nadzieję że coś się zmieni w tym temacie Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) @ drejson wiem ze ich przyjalem ale jak ktos pisze podanie na szybkiej rekru a wydaje sie calkiem ogarnieta osoba to czemu nie mialbym mu dac szansy? Nie moglem przewidziec ze dyzio jest taki a nie taki, zamin dostal admina wydawal sie ogarnieta osoba Co do chwyto jesli dalej tak bedzie to po porstu wyleci. A po drugie szybkie rekru jest po to aby na szybko przyjac ludzi nie po to zeby czekac po 3-4 dni zyby admini laskawie odpisali 21 minut temu, Wampierek napisał: To tak samo jak, by były admin chciał wrócić na posadę admina serwera, a ma 0 minut na Gt Dc dziala troche inaczej nic serwery cs go czy 1.6 Edytowane 7 Czerwca 2023 przez Sadgee Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 7 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Drogi sadge poruszyłeś kwestie tego że na serwerach cs go / cs 1.6 jest trochę inaczej, jest ale i tak chodzi nam o to że przyjmujesz osoby z bardzo mała aktywnością na dc I po znajomości tak być nie może. A osoby które się rzeczywiście starają i są aktywne odzucasz Edit : Apropo co napisałeś chwile temu czemu niby nie powinieneś i dawać szansy ? Bo są Mało aktywni i nie spełniają wymagań właśnie dla tego Edytowane 7 Czerwca 2023 przez drejson Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 7 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) @ drejson Dalem szanse ludziom ktorzy wydawali sie ogarnieci, ktorzy cos tam pisali na tym czacie Edytowane 7 Czerwca 2023 przez Sadgee Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) @ LAN CIECHOCINEK 2K2 / @ Andrzej. Edytowane 10 Czerwca 2023 przez Hana_Montana Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 W dniu 7.06.2023 o 21:35, Sadgee napisał: A po drugie szybkie rekru jest po to aby na szybko przyjac ludzi nie po to zeby czekac po 3-4 dni zyby admini laskawie odpisali Ale też nie jest po to, żeby pierwszą lepszą osobę z brzegu brać. W skrócie przyjąłeś osobę, która wróciła po x miesiącach, dostała rangę i od tego czasu zbiera tylko minusy, bo ma aktywność zerową. Skarga jak najbardziej słuszna. Ta sytuacja nie powinna mieć w ogóle miejsca. Admin dostaje degradacje, a opiekun minusa. W dniu 7.06.2023 o 21:35, Sadgee napisał: Dc dziala troche inaczej nic serwery cs go czy 1.6 Eeeee... Nie. Tylko aktywność inaczej się sprawdza niż na GT i tyle. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi