Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" . Dzisiaj na celowniku jest nasz redaktor @ FunnyPuma Kilka osób zapytałem o opinię na jego temat i zostałem pozytywne odpowiedzi! Czas je poznać Użytkownik 1 Funny puma jako redaktor może być, jeśli chodzi o admina na Codzie musi się wykazywać bardziej. I muszę nauczyć Pumę strzelać. Bo ma więcej szczęścia hahaha. Użytkownik 2 Dzień dobry, co myślę o Pumie? Myślę, że to dobry chłopak, redaktor, jak i administrator raczej bez konfliktowy i lubiany można sobie z nim porobić przysłowiowe jajca, jak i pogadać na tematy poważne, czy tematu tabu przysłowiowego kija w tyłku tez nie posiada wystarczy poznać go bliżej robi dobrą robotę aktywność również jest jego z lepszych stron nie ma co się bardziej rozwijać kochany chłopak Użytkownik 3 Znakomity redaktor, dobra mordeczka z którą idzie pośmieszkować. Ogólnie jeden z lepszych użytkowników tego forum. Użytkownik 4 Nie jestem w stanie o nim zbyt dużo powiedzieć, nie miałam z nim nigdy większego kontaktu. Myślę, że jest sympatyczną osobą, nikomu nie zachodzi za skórę. Moim zdaniem zasługuje na miano typera miesiąca. Użytkownik 5 Hm cóż mogę powiedzieć poznałam go już bardzo dobrze mamy dobry kontakt ze sobą i funny jest naprawdę spoko osóbką zawsze wysłucha doradzi pomoże jak trzeba super ziomal z niego. 😉 Użytkownik 6 Wydaje się być w porządku osobą. Na redaktorze dobrze sobie radzi, w typerce też wywiązuje się z obowiązków. Za czasów adminowania jeszcze na OM #2, również sobie dobrze radził i był aktywny. Pozdrawiam Użytkownik 7 Pumcia to bardzo fajna osóbka i ciekawa, bo bardzo lubi 14-latnie dziewczynki, ale tak to poza tym jest spoko osóbką i bardzo go lubię Xd Użytkownik 8 Wydaje się być dobrym redaktorem i spoko mordą tylko nie stara się tak bardzo jak @ Hana_Montana Użytkownik 9 Zawsze mnie ciekawiło czy FunnyPuma losuje sobie wartości w Cotygodniowym Typowaniu, czy po prostu dopisuje sobie 40+ punktów Sympatyczny zawodnik, aczkolwiek nie znam jakoś dobrze. Kojarzę jedynie, że jako jeden z nielicznych miał swego czasu admina zarówno na serwerze 1.6, jak i csgo słabo . Użytkownik 10 Kiedyś nie miał czasu na Coda , palił jana jak adminował, a na forum 24/7, ale już się ogarnął i jest gites chłop. Użytkownik 11 W porządku mordeczka. Jest bezproblemową osobą oraz jest bardzo miły i pomocny dla użytkowników 4 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 1 minutę temu, Hana_Montana napisał: Kojarzę jedynie, że jako jeden z nielicznych miał swego czasu admina zarówno na serwerze 1.6, jak i csgo słabo . Też mam 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 7 Czerwca 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Godzinę temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał: Też mam Tak dokładnie to tam było: Cytat Kojarzę jedynie, że jako jeden z nielicznych miał swego czasu admina zarówno na serwerze 1.6 jak i csgo <podobno na obu szło mu słabo . Co też by się zgadzało z Tobą 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Brawo za wykonanie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi