Użytkownik Lamboihero Opublikowano 26 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Nick z CS: Lamboihero Admin banujący:Truskawka Serwer: *StrefaSkilla.pl*[ONLY 4 MAPS][SKINY+VIP+LECZENIE] 1shot1kill.pl (css_dust2) Data zdarzenia: 2018-06-26 11:40 Opis sytuacji: admin nawet nie zeszedł na specta tylko dostałem bana z gry bez żadnych screenów co można sprawdzić w logach, Jak dla mnie gdy ludzie grają na cheatach nie dostają bana i grają dalej to okey a jeżeli czysty gracz se gra to dostaje z góry taki "admin" to nie admin nie sprawdza tylko se gra i w konsoli pisze dla mnie beznadzieja Liczę że ogarniecie pana "Truskawka" Bo on uważa że rozda każdemu bana za nic jak już robi się SS a nie z góry takto nie ma twardych dowodów -,- dziękuje proszę rozpatrzyć tą sytuacje leniwego admina Link do bana z amxbansa: http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=2359 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Lamboihero [AMXBans] Reason : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 708974213 ' [AMXBans] Your IP : ' Prywatne ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 28 Czerwca 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 @Truskawka Proszę o rozpisanie demka w ciągu 24h w przeciwnym wypadku gracz dostaję UB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 30 Czerwca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi