Użytkownik palke Opublikowano 10 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) 1. Imię: Alan 2.Twój nick na serwerze: palke 3. Aktualny wiek: 19 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/palke/137.74.7.15:30025/ 5. W jakich godzinach grasz?: gram najczęściej wieczorami i w nocy, teraz mam urlop i ogólnie więcej czasu wolnego więc pykam również zza dnia 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7-8 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak- 2 razy, lata 2019-2021 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Dostałem w roku 2020 warna za komentarz pod postem który mnie nie dotyczył, ale już ich nie ma 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: : Mam spore doświadczenie w roli admina, tak jak wyżej wspomniałem miałem okazję pograć tutaj trochę jako admin( Zdarzyło mi się również na innych sieciach) . Na serwerze gra sporo graczy- nowych i starych, a jednak trzeba ich upilnować + nie zawsze administracja jest online, a wczoraj wieczorkiem latało 2 odpalonych przez co serwer z 14 graczy spadł do 4. Jako iż lubię grać po nocach to serwer byłby pod stałym nadzorem w godzinach nocnych . Jestem osobą otwartą, lubię pomagać, używam często mikrofonu i łatwo "łapie" kontakt z innymi graczami przez co rozgrywka jest jeszcze przyjemniejsza. Dodam również iż respektuje zasady etyki , jestem kulturalny i znam regulamin. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198114192970/ 12. Twój Steam ID:STEAM_0:0:76963621 Mam nadzieję, że będzie mi dane udowodnić, albowiem przyjęcie mnie do administracji to dobry ruch, nawet na okres próbny edit jestem w toptime na 7 miejscu więc już troche pogralem , siedze dzisiaj pol dnia i moze przez godzine byl admin a z 5 odpalow gralo jak chcialo :X Edytowane 13 Czerwca 2023 przez palke Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Użytkownik dunk Opublikowano 10 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) W dniu 10.06.2023 o 15:17, palke napisał: wracam po 3 latach na serwer - Zdecydowanie za wcześnie na składanie podania jesteś tu po prostu za krótko. - Nie znasz regulaminu. + Wiek. + SM. JESTEM NA NIE Edytowane 12 Czerwca 2023 przez dunk 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik palke Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) 9 minut temu, dunk napisał: -Masz 90 przegranych minut na serwerze co nie ma sensu na razie składać podania moim zdaniem powinieneś więcej pograć na serwerze (przynajmniej moim zdaniem żebyś pograł te 500min). +Wiek +SM JESTEM NA NIE Rzeczywiście ale nie dodałem, że to nowe konto. Można sprawdzić nick VexoN | Youtube ile mam przegranych. Weź pod uwagę to- jeśli byłem tutaj 2 razy adminem to trochę musiałem pograć, sama data rejestracji profilu na forum też robi w tym robotę Edytowane 10 Czerwca 2023 przez palke Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 10 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 1 godzinę temu, palke napisał: na serwerze gram od 2019 roku, ciekawe, nigdy Cie nie widzialem nawet na tym twoim starym nicku GT - 1 godzinę temu, palke napisał: byłem tutaj 2 razy ja byłem tu 2 razy wlascicielem, 3 razy opiekunem i jeszcze 4 razy wykupilem ten serwer, i sie nie chwale na nie, serwer potrzebuje administracji, ale nie wiem kim jestes mimo tego ze od bardzo długiego czasu tutaj siedze na sieci Gdybys gral tutaj tyle czasu, i mial 2 razy admina, wiedzialbys, ze nie mozna sie wypowiadac pod podaniami, tym bardziej na nie 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 12 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 -gt +aktywnosc -nowy gracz +sm Mimo ze podanie jest git i wydajesz sie odpowiednia osoba na to stanowisko na ten moment jestem na nie, jestes nowy na serwerze daj sie poznac i sprobuj ponownie pozniej NA NIE 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 13 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 niech pozostali się wypowiedzą @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 1 Odnośnik do komentarza
Donator onliner Opublikowano 14 Czerwca 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) +wiek +doświadczenie -gt -nie znasz regulaminu Na ten moment jestem na NIE. Edytowane 14 Czerwca 2023 przez onliner 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 14 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Przyjmuję na okres próbny, GT można nadrobić zawsze a osoby aktywne są potrzebne więc daje koledze szanse na wykazanie się tutaj ponownie Odbierz rangę w odpowiednim dziale i napisz pv 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szmela Opublikowano 14 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi