Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN OM #1] - palke (stary VexoN - Youtube)

palke

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Alan
2.Twój nick na serwerze: palke
3. Aktualny wiek: 19
4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/palke/137.74.7.15:30025/
5. W jakich godzinach grasz?: gram najczęściej wieczorami i w nocy, teraz mam urlop i ogólnie więcej czasu wolnego więc pykam również zza dnia
6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 7-8
7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Tak- 2 razy, lata 2019-2021
8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Dostałem w roku 2020 warna za komentarz pod postem który mnie nie dotyczył, ale już ich nie ma
9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: : Mam spore doświadczenie w roli admina, tak jak wyżej wspomniałem miałem okazję pograć tutaj trochę jako admin( Zdarzyło mi się również na innych sieciach) .
Na serwerze gra sporo graczy- nowych i starych, a jednak trzeba ich upilnować + nie zawsze administracja jest online, a wczoraj wieczorkiem latało 2 odpalonych przez co serwer z 14 graczy spadł do 4. Jako iż lubię grać po nocach to serwer byłby pod stałym nadzorem
w godzinach nocnych . Jestem osobą otwartą, lubię pomagać, używam często mikrofonu i łatwo "łapie" kontakt z innymi graczami przez co rozgrywka jest jeszcze przyjemniejsza. Dodam również iż respektuje zasady etyki , jestem kulturalny i znam regulamin. 
10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK
11. Twój link do profilu Steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561198114192970/
12. Twój Steam ID:STEAM_0:0:76963621

Mam nadzieję, że będzie mi dane udowodnić, albowiem przyjęcie mnie do administracji to dobry ruch, nawet na okres próbny :D

edit
jestem w toptime na 7 miejscu więc już troche pogralem , siedze dzisiaj pol dnia i moze przez godzine byl admin a z 5 odpalow gralo jak chcialo :X 

Edytowane przez palke

a_3fa4ca2a865a282f162787179190085b.gif.980c08d08bd7083cc24389e1a082dae7.gif

Cytat

Nie odnajdziesz spokoju unikając życia.

– Virginia Woolf

• Użytkownik
W dniu 10.06.2023 o 15:17, palke napisał:

wracam po 3 latach na serwer

- Zdecydowanie za wcześnie na składanie podania jesteś tu po prostu za krótko.

- Nie znasz regulaminu.

+ Wiek.

+ SM.

JESTEM NA NIE

Edytowane przez dunk
  • Ha ha 1
  • Użytkownik
9 minut temu, dunk napisał:

-Masz 90 przegranych minut na serwerze co nie ma sensu na razie składać podania moim zdaniem powinieneś więcej pograć na serwerze (przynajmniej moim zdaniem żebyś pograł te 500min).

+Wiek

+SM

JESTEM NA NIE

Rzeczywiście ale nie dodałem, że to nowe konto. Można sprawdzić nick VexoN | Youtube ile mam przegranych. Weź pod uwagę to- jeśli byłem tutaj 2 razy adminem to trochę musiałem pograć, sama data rejestracji profilu na forum też robi w tym robotę

Edytowane przez palke

a_3fa4ca2a865a282f162787179190085b.gif.980c08d08bd7083cc24389e1a082dae7.gif

Cytat

Nie odnajdziesz spokoju unikając życia.

– Virginia Woolf

• Użytkownik
1 godzinę temu, palke napisał:

na serwerze gram od 2019 roku,

ciekawe, nigdy Cie nie widzialem nawet na tym twoim starym nicku

GT -

1 godzinę temu, palke napisał:

byłem tutaj  2 razy

ja byłem tu 2 razy wlascicielem, 3 razy opiekunem i jeszcze 4 razy wykupilem ten serwer, i sie nie chwale

na nie, serwer potrzebuje administracji, ale nie wiem kim jestes mimo tego ze od bardzo długiego czasu tutaj siedze na sieci
Gdybys gral tutaj tyle czasu, i mial 2 razy admina, wiedzialbys, ze nie mozna sie wypowiadac pod podaniami, tym bardziej na nie

• Tak sobie 1
  • Drako zablokował(a) ten temat
  • Krip odblokował(a) ten temat
  • Premium
Premium

-gt
+aktywnosc
-nowy gracz
+sm

Mimo ze podanie jest git i wydajesz sie odpowiednia osoba na to stanowisko na ten moment jestem na nie, jestes nowy na serwerze daj sie poznac i sprobuj ponownie pozniej NA NIE

• Dzięki 1
  • Fuu 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Donator
DONATOR

+wiek 

+doświadczenie 

-gt

-nie znasz regulaminu

Na ten moment jestem na NIE. 

Edytowane przez onliner
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

Przyjmuję na okres próbny, GT można nadrobić zawsze a osoby aktywne są potrzebne więc daje koledze szanse na wykazanie się tutaj ponownie 

Odbierz rangę w odpowiednim dziale i napisz pv 

• Dzięki 1
  • Ha ha 1
  • Tak sobie 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]