Użytkownik∙ SynBrukarza Opublikowano 11 Czerwca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Dobry, jestem Zbyszek mam 24 lata, od dziecka interesuje się sztuką brukarstwa. Już od najmłodszych lat ojciec wpajał mi tą wspaniałą umiejętność. Zaczynałem od noszenia kostek brukowych, woziłem je wózkiem z samochodu na posesje, przyglądałem się jego pracy i byłem bardzo zafascynowany. Dzisiaj gdy skończyłem szkołę brukarstwa wiele się nie zmieniło chociaż zamiast chodzić po bruk, ojciec częściej wysyła mnie do monopolu po alkohol, no bo jak to tak, ojciec powtarza: "na trzeźwo to nie robota". Mam wiele radości z każdej wykonanej roboty z ojcem i mam nadzieję że potrwa to jeszcze wiele lat. Pozdrawiam i życzę każdemu spokojnej nocy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rysio Opublikowano 11 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Siemasz Zbysiu, baw się tak dobrze jakbyś obalał litra czystej. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Siemasz "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 11 Czerwca 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Witam Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 11 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik palke Opublikowano 11 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Siemanko Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 11 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Hejka Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 11 Czerwca 2023 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 hej Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 12 Czerwca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Dobry Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 12 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 witam i widze ze banicja to zegnam jednoczesnie [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 12 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2023 Nara Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 13 Czerwca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi