Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 13 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Ile jesteś w stanie poświęcić oraz zrobić dla najbliższych? Odnośnik do komentarza
Użytkownik palke Opublikowano 13 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Osobiście jestem gotów poświęcić wiele dla moich najbliższych. Bardzo ważne jest dla mnie, aby zapewnić im bezpieczeństwo, wygodę i szczęście. Jestem gotowy pracować ciężko i robić wszystko co w mojej mocy, aby zaspokoić potrzeby mojej rodziny. Jeśli chodzi o konkretne przykłady poświęceń i działań - jestem gotów pomóc swoim bliskim zarówno na płaszczyźnie emocjonalnej jak i materialnej. 1 Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Pomagam im jak tylko mogę, a gdyby przyszło co do czego, to jestem w stanie zrobić wszystko 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 14 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Calym serduszkiem pomagam i wspieram kiedy jest potrzeba 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinGu Opublikowano 14 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Dla mojej rodziny, dzieci zrobię wszystko, w tej kwestii nie mam ograniczeń. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka PaniBydyniowa Opublikowano 14 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Dla rodziny i najbliższych jestem w stanie poświęcić naprawdę wiele, nie jestem w stanie ująć tego w słowa 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 14 Czerwca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi