Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 14 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Czy jest rzecz, której nie zrobiłeś/zrobiłaś w przeszłości i żałujesz? 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Czerwca 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Tak, mogłam podjąć niektóre "drogi życiowe" w tym innym kierunku, bo z biegiem czasu okazało się ze tamte były by better, no ale cóż, życie polega na dobrych i złych wyborach (nie da się i nie można podejmować przecież samych dobrych ;p) które nas potem o czymś uczą 2 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 14 Czerwca 2023 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 że nie kupiłem kapsuł Katowice 2k14 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinGu Opublikowano 15 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Oj jest tego... szczególnie eh te związane z prawem 😋 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka czerwonka Opublikowano 15 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Napewno są, ale mowi sie zycie trzeba isc dalej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Superka Opublikowano 15 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Kilka decyzji podjętych inaczej mogłoby mi odmienić życie. Byłabym zapewne zupełnie gdzie indziej. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka PaniBydyniowa Opublikowano 15 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Jest wiele takich rzeczy, ale wychodzę z założenia, że wszystko dzieje się po coś i każda decyzja, zła czy dobra czegoś nas uczy 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi