Premium YoungDziamal Opublikowano 14 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) 1. Imię: Marek 2. Wiek: 16 3. Nick oraz # na Discord: youngdziamal 4. Ile czasu spędzasz na Discord: godzine lub 2 godziny 5. Masz wymagane 50 postów na czacie głównym?[TAK/NIE]: mam chyba na 100% 6. Znasz podstawowe zasady ortografii i interpunkcji?[TAK/NIE] Tak 7. Twoje doświadczenie z Discord: Ogarniam w miarę discorda i myślę ze zadania admina nie powinny sprawić mi problemów. 8. Kilka zdań o sobie: Jestem Marek. Jestem z Wrocławia. Jestem opiekunem only awp #2. 9. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Jestem w miarę aktywny i myśle ze jeżeli jako opiekun daje sobie rade to jako admin discorda tym bardziej powinienem dać sobie rade. // @ Sadgee może poczytaj aktualizacje bo wyjebali # Edytowane 15 Czerwca 2023 przez Hadez 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Drejson Opublikowano 14 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Na plus aktywność / wymagania / dużo się udziela i siedzi na kanałach głosowych jest ogarnięty znam go dlugo i myślę że jak najbardziej się nadajesz jestem na TAK edit : @ Sadgee gdybys był na bierzaco to wiedzial bys ze na dc nie ma juz # Edytowane 15 Czerwca 2023 przez drejson 1 1 Tylko hejterzy powiedzą że alkocholik. Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 14 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 +wiek + podstawowa wiedza +rozpoznawalnosc +posty +ogarniety + pełna kulturka Podsumowując: Hadez jest dobrym kandydatem na owe stanowisko i należy dać mu szanse, jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NataN_on_osu! Opublikowano 15 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 +aktywność +posty +znajomość discorda Jak nie będziesz pisał najebany na dc ciągle to jak najbardziej na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 15 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 (edytowane) @ Admin DISCORD zapraszam reszte do wypowiedzi edit: @ Hadez @ drejson a no rzeczywiscie XD nie bylo teamtu, zapomnailem o tym xd Edytowane 15 Czerwca 2023 przez Sadgee 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 17 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Podanie przyjmuje, odbierz range w odpowiednim dziale Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 17 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi