Użytkownik∙ deadmau5 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 (edytowane) Nick z CS: deadmau5-dA-a1mbat/dareal6ANTI6CHRIST6 Admin banujący:Donek Serwer: dd2 Data zdarzenia: 00:40 17.06 Steamid: Opis sytuacji: Dostalem wczesniej bana na 1 dzien za "OBRAZANIE" chociaz nikogo nie obrazalem, krecilem beke. To juz nie pierwszy raz gdzie admini maja sztywnego badyla w dupie i nic nie mozna powiedziec, wiem, ze chcecie sie wykazac ale bez przesady. Ta gra ma 20 lat, a wy sie zachowujecie jakbyscie mieli upilnowac porzadu na LANie w Ciechocinku 2k2. Na swoje wytłumaczenie (wbicie na aktywnym na innym steam) - jest to jedyny server na ktorym gram, koles mi daje bana z dupy, nie mam co robic. Nie gram odpalony ale widze, ze admin woli zbanowac bo nic zabic nie moze. Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): - Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): - Jest 2023, gramy w 1.6, nie jestem odpalony, naprawde jest sens banowac permanentnie? Edytowane 16 Czerwca 2023 przez deadmau5 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 AB, to AB i wyjątków nie będzie. Zamiast grać na innym koncie mogłeś się po prostu odwołać od tego pierwszego bana. Przykro mi. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi