Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Sebastiano z Ameryki

Sebastiano z Ameryki

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Sebastian z Ameryki
Admin banujący: paeel
Serwer:strefaskilla
Data zdarzenia:4.06.2023
Steamid:
Opis sytuacji: w weekend byłem pijany i doszło do głupich wyzywanek i dostałem bana myśalem ze na jakiś tydzień a tu na serwewr 2 tygi wejść nie mogę a old mówił mi ze nie mam bana i nie wiem czemu wejść nie mogę
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):

• Trzymaj się 1
  • Sprawiedliwy
Cytat

dostałem bana myśalem ze na jakiś tydzień a tu na serwewr 2 tygi wejść nie mogę

Na pewno nie pomyliłeś serwerów? 
Ostatni ban jest z początku czerwca: image.thumb.png.b7506543987a14a0d0627b00f4df5a66.png

Na ip/sidzie (oba w tym przypadku stałe) nie ma bana. Najlepiej pokaż fragment z konsoli.

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Drako zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Sebastiano z Ameryki
  • Użytkownik
3 godziny temu, -slajdEN napisał:

Na pewno nie pomyliłeś serwerów? 
Ostatni ban jest z początku czerwca: image.thumb.png.b7506543987a14a0d0627b00f4df5a66.png

Na ip/sidzie (oba w tym przypadku stałe) nie ma bana. Najlepiej pokaż fragment z konsoli.

Zawsze wchodziłem na strefeskilla ale teraz serwer niby chce sie ładować i zara staje chwile czekam i pisze ze mam bana

• Trzymaj się 1
  • Użytkownik
2 godziny temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał:

Dalej masz problem? Pokaż co w konsoli Ci wyskakuje po próbie połączenia ze serwerem. Inaczej nie wiemy jak Ci pomóc. @ Sebastiano z Ameryki

you have bannen fron this serwer

• Trzymaj się 1
  • Użytkownik
3 godziny temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał:

Dalej masz problem? Pokaż co w konsoli Ci wyskakuje po próbie połączenia ze serwerem. Inaczej nie wiemy jak Ci pomóc. @ Sebastiano z Ameryki

ładuje sie niby i zara przestaje i po chwili w konsili wyskakuje you have ben banned serwer moze paeel mnie jakos inaczej zbanowal

• Trzymaj się 1
5 minut temu, Sebastiano z Ameryki napisał:

moze paeel mnie jakos inaczej zbanowal

Nie ma takiej możliwości.

W dniu 17.06.2023 o 07:43, Sebastiano z Ameryki napisał:

w weekend byłem pijany i doszło do głupich wyzywanek i dostałem bana myśalem ze na jakiś tydzień a tu na serwewr 2 tygi wejść nie mogę a old mówił mi ze nie mam bana i nie wiem czemu wejść nie mogę

Patrząc na to, to nie grałeś wtedy na innym nicku? Bo po prostu na tym nie ma nic, pusto.

• Użytkownik
6 godzin temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał:

Nie ma takiej możliwości.

pisze you have ben banned this serwer bezz jaja 

Patrząc na to, to nie grałeś wtedy na innym nicku? Bo po prostu na tym nie ma nic, pusto.

• Trzymaj się 1
  • Sprawiedliwy

Dobra, sprawa wygląda tak:

2 czerwca dostałeś ostatniego bana na 30 minut, jakoś dzień później nie działał bans. Ty twierdzisz, że dostałeś w tamtym czasie kolejnego bana i od tamtej pory nadal nie możesz połączyć się z serwerem. W bansie nic nie ma, jesteś czysty.

Dostałeś prawdopodobnie bana na config od któregoś admina - bo nie mógł cię zbanować normalnie. Mega chujowa akcja ze strony admina, że nikogo o tym nie poinformował (temat wciąż wisi więc stąd moje przypuszczenia). 

Usuń config (wpisz w google jak nie wiesz jak) z folderu cstrike/cstrike_polish i daj znać czy pomogło.

głowa do góry chłopie,
będę zakładał ci pętle

:NotLikeDuck:

• Użytkownik

Usunołem config te pliki i usunołem gre i od nowa zainstalowałem wchodzę na serwer to samo ładuje mi się kreska potem przestaje a po 5 sekundach wyskakuje you have been banned this serwer 3 razy i wszystko

• Trzymaj się 1
  • Użytkownik
9 godzin temu, Sebastiano z Ameryki napisał:

Nie wiem co zrobić już zeby wejśćna serwer chciał bym jeszcze pograć bo fajne ziomki tam graja a ze admin mnie zbanował to była sobota moze sam o tym nie wie usunolem plik gra jeszcze raz i nic 3 razy sie łączy i pisze you have bannet this serwer niech ktos napisze do paeela zeby mnie odbanował bo to juz nie jest smieszne...

• Przykro mi 1
  • Użytkownik

Admin który w sobote był w niespełna rozumu dał mi bana paeel o którym nic nie wie piszac o tym nikt o tym nie wie a krip daje mi jakieś upomnienbia to jest wasza wina co wy odwalacie poprosze kontakt z trivorem

• Przykro mi 1
  • Użytkownik
2 godziny temu, Sebastiano z Ameryki napisał:

zrób coś

• Przykro mi 1
  • 2 tygodnie później...

Wchodziłeś na aktywnym banie więc nie dostaniesz UB.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]