Użytkownik KinGu Opublikowano 17 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2023 (edytowane) {Q&A} @ Hana_Montana [P] Jak długo grasz w CS 1.6 i co skłoniło Cię do wybrania tej gry? W csa gram około 15 lat nie licząc przerw. nie pamiętam co mnie skłoniło ale był to okres kafejek internetowych tam poznałem grę [P] Jakie są Twoje ulubione mapy w CS 1.6 i dlaczego? De_inferno. [P] Dlaczego serwer dd2 strefaskilla? Ponieważ od kilku lat grałem only dd2, znalazłem tą sieć przypadkiem. [P] Jakie są Twoje najlepsze osiągnięcia w grze CS 1.6? Czy brałeś udział w jakichś turniejach lub ligach? nie mam osiągnięć w csie. Byłem kiedyś w klanie ale nie doszło do występów. [P] Jaki jest Twój ulubiony rodzaj broni w CS 1.6 i dlaczego? Awp. Naoglądałem się kiedyś gracza Luq który był reprezentantem Polski csa w latach świetlistości tej gry. [P] Czy uważasz, że CS 1.6 ma wciąż swoje miejsce w dzisiejszym świecie gier komputerowych? Oczywiście że tak, jak widać gra nie umarła a ludzie lubią wracać, gdzie często nowe gry tracą graczy na zawsze. [P] Jakie są Twoje rady dla początkujących graczy CS 1.6, którzy chcą poprawić swoje umiejętności? Graj dla zabawy, czas zrobi swoje [P] Czy gry komputerowe mają jakieś pozytywne lub negatywne wpływy na Twoje życie codzienne? Nie, życie realne chodź nie zawsze jest słoneczne zawsze jest przed [P] Jak trafiłeś na nasze forum? Trafiłem bo dostałem bana i demko do wstawienia. [P] Kto ma najlepszego skilla na dd2? Ciężko zweryfikować po przez multum ułatwień dla svipów, dużo osób bez tego by nie grała jak teraz. @ PaniBydyniowa [P] Czy jesteś zadowolony z zawodu, który wykonujesz? Jak najbardziej, zawsze chciałem być stolarzem i tworzyć różne rzeczy z drewna. [P] Gdybyś mógł coś zmienić w swoim życiu, co by to było? Dużo rzeczy, na pewno swoje zachowanie jak i podejście do życia. [P] Najbardziej zaufana osoba na forum? @ PaniBydyniowa / @ Patyk97-Sławek / @ Iskierka [P] Morze czy góry? Góry, wyjaśnię mieszkam niedaleko morza, mam dość [P] Twój ulubiony napój alkoholowy? Czysta i whisky! [P] Ulubione danie? Tradycyjnie, schabowy z ziemniaczkami i mizeria. [P] Jeździsz czasem na żubrach? XDD Czekam na naukę od @ PaniBydyniowa [P] Najciekawsze miejsce do zwiedzenia w twoim mieście? Wieża bramna/Katedra/Amfiteatr miejski czy na przykład czołg T-84 @ Patyk97-Sławek [P] Jakie posiadasz trzy gry w które grasz na komputerze ? Cs 1.6 / Heros 3 / World of Warcraft [P] Jak zmiana miejsca zamieszkania to Gdzie? Planuje wyjazd za granicę a gdy wrócę to na pewno nie tu skąd pochodzę ,to się okażę [P] Jakiś ulubiony wykonawca muzyczny(może być kilku haha)? Peja i 2pac! [P] Jak długo grasz bronią AWP? od kilku lat dobrych jak nie dłużej [P] Ulubiony film lub jakaś seria filmu? Z filmów to nie mam ulubionych lubię Sci-Fi filmy, a z seriali polecam "Supernatural" Kocham ten serial oglądałem go 4 razy Dziękuje wszystkim za pytania, szkoda że tak mało bo lubię opowiadać nominuje @ Patyk97-Sławek Edytowane 17 Czerwca 2023 przez KinGu 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka PaniBydyniowa Opublikowano 18 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 To kiedy zrobić ci lekcje? XDD 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 18 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 @ Patyk97-Sławek Przyjmujesz nominacje ? 2 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 18 Czerwca 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Przyjmuje 1 2 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Super 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 19 Czerwca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi