Użytkownik tacoihategay Opublikowano 18 Czerwca 2023 [[Template forums/front/topics/post is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Premium S7iTh3R Opublikowano 18 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Ta propozycja była już pare razy lecz koszty Utrzymania takiego serwera + Reklamy były by drogie jeśli chciałbyś żeby taki serwer Powstał to trzeba w taki serwer też zainwestować i to nie małe piniądze a jeśli nie masz w Planach wydać piniędzy bo nie wierze w to że znajdzie sie jakiś chętny który weźmie to na siebie więc nie ma co do tego dalej dodawać jeśli masz kase i czas można pogadać jeśli nie to wiesz Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 18 Czerwca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Godzinę temu, tacoihategay napisał: jak zauważyłem dużo ludzi gra w hide and seek lecz kazdy serwer o tej tematyce jest pusty, cóż za piękna logika był już u nas taki serwer, długo nie postał. Była również taka sama propozycja nie dawno, odrzucona, bo nikogo nie stać na opłacanie takiego serwera. 1 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 18 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 2 godziny temu, tacoihategay napisał: jak zauważyłem dużo ludzi gra w hide and seek lecz kazdy serwer o tej tematyce jest pusty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik palke Opublikowano 18 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 2 godziny temu, tacoihategay napisał: jak zauważyłem dużo ludzi gra w hide and seek lecz kazdy serwer o tej tematyce jest pusty Sam sobie odpowiedziałeś na propozycje XD Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi