Użytkownik tacoihategay Opublikowano 18 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 (edytowane) Jaką masz propozycje?: Mam propozycje na nowy serwer mowa jest o hide and seek {Tamta propozycje zrobiłem na szybko bo szedłem na na grilla i wtedy nie myślałem co pisze XDDD przepraszam } Edytowane 18 Czerwca 2023 przez tacoihategay Odnośnik do komentarza
Premium S7iTh3R Opublikowano 18 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Ta propozycja była już pare razy lecz koszty Utrzymania takiego serwera + Reklamy były by drogie jeśli chciałbyś żeby taki serwer Powstał to trzeba w taki serwer też zainwestować i to nie małe piniądze a jeśli nie masz w Planach wydać piniędzy bo nie wierze w to że znajdzie sie jakiś chętny który weźmie to na siebie więc nie ma co do tego dalej dodawać jeśli masz kase i czas można pogadać jeśli nie to wiesz Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 18 Czerwca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Godzinę temu, tacoihategay napisał: jak zauważyłem dużo ludzi gra w hide and seek lecz kazdy serwer o tej tematyce jest pusty, cóż za piękna logika był już u nas taki serwer, długo nie postał. Była również taka sama propozycja nie dawno, odrzucona, bo nikogo nie stać na opłacanie takiego serwera. 1 Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 18 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 2 godziny temu, tacoihategay napisał: jak zauważyłem dużo ludzi gra w hide and seek lecz kazdy serwer o tej tematyce jest pusty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik palke Opublikowano 18 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 2 godziny temu, tacoihategay napisał: jak zauważyłem dużo ludzi gra w hide and seek lecz kazdy serwer o tej tematyce jest pusty Sam sobie odpowiedziałeś na propozycje XD Cytat Nie odnajdziesz spokoju unikając życia. – Virginia Woolf Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 19 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi