Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Problem po zmianie mapy.

Unforgiven

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam wszystkich

Tak jak w temacie, mam problem z wejściem na serwer po zmianie mapy ponieważ za długo mi się on ładuję.
Wie ktoś może co z takim fantem mam zrobić?
Z góry dzięki za pomocB|

• Użytkownik∙

Nic nie zrobisz. Po prostu jest zły stan serwera , to i trzeba czekać te 20s aż zmieni mapę.. Kiedyś tak nie było.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Tylko że ja czekam i mnie wyrzuca z serwera, bez możliwości ponownego wejscia

• Premium
Premium

bo wyskakuje ci connection problem w prawym gornym rogu czy jakos tak  i wywala cie automatycznie z serwera 

a że jak wywali cię z serwera to wejść nie możesz każdy tak ma problem po stronie serwera jak cię wywali to wpisz retry w konsoli i czekaj aż ci się załaduje serwer 

tak jak mówi @ SHAMPON zły stan serwera koniec mapy a nowa mapa się ładuje z dobre 20s może dlatego też cię wyrzuca a nie mozesz sie polaczyc bo serwer po prostu jeszcze nie wstal 

@ Trivor  da sie cos z tym zrobic ? zeby nowa mapa sie nie wczytywala +/- 30 sekund ?

spacer.pngspacer.png

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. 
[AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827"
[AMXBans] ==============================================

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownik

No sytuacja z serwerem jest tragiczna.Na pewno odbija się to na ilości graczy, część jak jest zawiecha to nie wchodzi ponownie na serwer.Nie da się czegoś z tym zrobić?To wina hostingu czy o co chodzi?

• Użytkownik

Ja to w ogóle mam  wrażenie, że z dnia na dzień to się wczytuje coraz dłużej, a teraz to w ogóle się pogorszyło, bo wywala, a wczesniej tak nie było

• Użytkownik

Dokladnie, co mapa jest "connection failure" i kick, przed chwila z 30 graczy  zrobilo sie 15 na nowej mapie...

Na gametrackerze widac wyrazny spadek ilosci graczy w ostatnich tygodniach, jak tak dalej pojdzie to marny los serwera ;/

• Właściciel
Właściciel

Ilosc graczy raczej nie spadla, jedynie w ciagu 3 dni w nocy spadala ilosc graczy, ale to w nocy wszystko sie rzadzi wlasnymi prawami, wystarczy ze czit wejdzie i ludzie wych odza, mniej graczy tez moze byc z powodu wakacji co widac dobrze po serwerach nie tak rozkreconych gdzie liczba ludzi drastycznie spadla od kiedy wyszlo slonce.

Co do samego problemu to zaraz zdiagnozuje co tworzy taki problem. Kojarzycie przy zmianie czego tak się zaczelo dziac? Ktos kojarzy date gdy zauwazyl problem? nwm napisal do znajomego co tak dlugo wczytuje lub cos w tym stylu zeby sprawdzic date?

Mi sie cos kojarzy, ze od wprowadzenia nowych pluginow na rangi i inne pierdoly tak sie zaczelo dziac, ale moze wczesniej, nie pamietam  @ Admin CS 1.6 ONLY DD2

• Zasłużony
10 minut temu, Trivor napisał:

Ilosc graczy raczej nie spadla, jedynie w ciagu 3 dni w nocy spadala ilosc graczy, ale to w nocy wszystko sie rzadzi wlasnymi prawami, wystarczy ze czit wejdzie i ludzie wych odza, mniej graczy tez moze byc z powodu wakacji co widac dobrze po serwerach nie tak rozkreconych gdzie liczba ludzi drastycznie spadla od kiedy wyszlo slonce.

Co do samego problemu to zaraz zdiagnozuje co tworzy taki problem. Kojarzycie przy zmianie czego tak się zaczelo dziac? Ktos kojarzy date gdy zauwazyl problem? nwm napisal do znajomego co tak dlugo wczytuje lub cos w tym stylu zeby sprawdzic date?

Mi sie cos kojarzy, ze od wprowadzenia nowych pluginow na rangi i inne pierdoly tak sie zaczelo dziac, ale moze wczesniej, nie pamietam  @ Admin CS 1.6 ONLY DD2

Jak dobrze pamiętam, to wtedy

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik
26 minut temu, Trivor napisał:

Moze wylacz anty-crash jesli masz wlaczony.
A dzialo sie tak jak @ Krip napisal ze od maja jakos

CQVB4kB.png

• Właściciel
Właściciel

Naprawione.

• Trzymaj się 1
  • Właściciel
Właściciel

rozwiazany.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]