Użytkownik Unforgiven Opublikowano 18 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Witam wszystkich Tak jak w temacie, mam problem z wejściem na serwer po zmianie mapy ponieważ za długo mi się on ładuję. Wie ktoś może co z takim fantem mam zrobić? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 18 Czerwca 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Nic nie zrobisz. Po prostu jest zły stan serwera , to i trzeba czekać te 20s aż zmieni mapę.. Kiedyś tak nie było. 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Unforgiven Opublikowano 18 Czerwca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Tylko że ja czekam i mnie wyrzuca z serwera, bez możliwości ponownego wejscia Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 18 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 bo wyskakuje ci connection problem w prawym gornym rogu czy jakos tak i wywala cie automatycznie z serwera a że jak wywali cię z serwera to wejść nie możesz każdy tak ma problem po stronie serwera jak cię wywali to wpisz retry w konsoli i czekaj aż ci się załaduje serwer tak jak mówi @ SHAMPON zły stan serwera koniec mapy a nowa mapa się ładuje z dobre 20s może dlatego też cię wyrzuca a nie mozesz sie polaczyc bo serwer po prostu jeszcze nie wstal @ Trivor da sie cos z tym zrobic ? zeby nowa mapa sie nie wczytywala +/- 30 sekund ? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik wonsz_zeczny Opublikowano 6 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 No sytuacja z serwerem jest tragiczna.Na pewno odbija się to na ilości graczy, część jak jest zawiecha to nie wchodzi ponownie na serwer.Nie da się czegoś z tym zrobić?To wina hostingu czy o co chodzi? Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 6 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Ja to w ogóle mam wrażenie, że z dnia na dzień to się wczytuje coraz dłużej, a teraz to w ogóle się pogorszyło, bo wywala, a wczesniej tak nie było Odnośnik do komentarza
Użytkownik Qbikkk Opublikowano 7 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Dokladnie, co mapa jest "connection failure" i kick, przed chwila z 30 graczy zrobilo sie 15 na nowej mapie... Na gametrackerze widac wyrazny spadek ilosci graczy w ostatnich tygodniach, jak tak dalej pojdzie to marny los serwera ;/ Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 7 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Ilosc graczy raczej nie spadla, jedynie w ciagu 3 dni w nocy spadala ilosc graczy, ale to w nocy wszystko sie rzadzi wlasnymi prawami, wystarczy ze czit wejdzie i ludzie wych odza, mniej graczy tez moze byc z powodu wakacji co widac dobrze po serwerach nie tak rozkreconych gdzie liczba ludzi drastycznie spadla od kiedy wyszlo slonce. Co do samego problemu to zaraz zdiagnozuje co tworzy taki problem. Kojarzycie przy zmianie czego tak się zaczelo dziac? Ktos kojarzy date gdy zauwazyl problem? nwm napisal do znajomego co tak dlugo wczytuje lub cos w tym stylu zeby sprawdzic date? Mi sie cos kojarzy, ze od wprowadzenia nowych pluginow na rangi i inne pierdoly tak sie zaczelo dziac, ale moze wczesniej, nie pamietam @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 10 minut temu, Trivor napisał: Ilosc graczy raczej nie spadla, jedynie w ciagu 3 dni w nocy spadala ilosc graczy, ale to w nocy wszystko sie rzadzi wlasnymi prawami, wystarczy ze czit wejdzie i ludzie wych odza, mniej graczy tez moze byc z powodu wakacji co widac dobrze po serwerach nie tak rozkreconych gdzie liczba ludzi drastycznie spadla od kiedy wyszlo slonce. Co do samego problemu to zaraz zdiagnozuje co tworzy taki problem. Kojarzycie przy zmianie czego tak się zaczelo dziac? Ktos kojarzy date gdy zauwazyl problem? nwm napisal do znajomego co tak dlugo wczytuje lub cos w tym stylu zeby sprawdzic date? Mi sie cos kojarzy, ze od wprowadzenia nowych pluginow na rangi i inne pierdoly tak sie zaczelo dziac, ale moze wczesniej, nie pamietam @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Jak dobrze pamiętam, to wtedy : Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 7 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 26 minut temu, Trivor napisał: Ilosc graczy raczej nie spadla, jedynie w ciagu 3 dni w nocy spadala ilosc graczy, ale to w nocy wszystko sie rzadzi wlasnymi prawami, wystarczy ze czit wejdzie i ludzie wych odza, mniej graczy tez moze byc z powodu wakacji co widac dobrze po serwerach nie tak rozkreconych gdzie liczba ludzi drastycznie spadla od kiedy wyszlo slonce. Co do samego problemu to zaraz zdiagnozuje co tworzy taki problem. Kojarzycie przy zmianie czego tak się zaczelo dziac? Ktos kojarzy date gdy zauwazyl problem? nwm napisal do znajomego co tak dlugo wczytuje lub cos w tym stylu zeby sprawdzic date? Mi sie cos kojarzy, ze od wprowadzenia nowych pluginow na rangi i inne pierdoly tak sie zaczelo dziac, ale moze wczesniej, nie pamietam @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 Moze wylacz anty-crash jesli masz wlaczony. A dzialo sie tak jak @ Krip napisal ze od maja jakos Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Naprawione. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 8 Lipca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi