Donator TiG3R Opublikowano 7 Stycznia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Cześć, Jestem Kacper. Mam 22 lata i uwielbiam pykać w Gierki i również jest to moje hobby. Dołączyłem do tego Forum, ponieważ gram na waszym Serwerze czyli DD2 Only :) Widzę że bardzo fajny Serwer/Kulturalny. Więc zostaje na waszej Sieci! Miło Będzie Was Bardzo Dobrze Poznać :) Mój Nick w grze to: GameR*AjmeR 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Hej miło mi Piotrek zapraszamy na nasze serwery itp . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Użytkownik 3wflowklika Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Haj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Heejka ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Siemanko Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Heeej Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Cześć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Siemka zapraszam na cs:go moda Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lakierka :) Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 siemasz Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 7 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Cześć Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 8 Stycznia 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 8 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi