Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - k1II3r

damianoooooo123456

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:gram sobie tak oooooooooo
2. Nick oskarżonego:k1II3r
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 14.47 21.06
5. Powód skargi: Dostałem nie słusznie mute na czacie za jakieś trolowanie.
6. Opis sytuacji: Nie mam co tu opisywac bo nie robilem nic złego.
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

• Tak sobie 1
  • Użytkownik

Notorycznie odpisywałeś jakimiś głupimi tekstami do każdego na serwerze. Non stop...... dostałeś gaga na 10 minut chociaż według regulaminu mogłem spokojnie Cię zbanować, ale jednak tego nie zrobiłem, a ty jeszcze chłopie skargę na mnie piszesz.... czym udowadniasz, że dalej robisz to za co dostałeś gaga. Nie mam screenów, bo nawet ich nie chciało mi się robić... Żałosne jest Twoje zachowanie..... serio.....
Nie mam nic więcej do dodania. Miłego dnia. 

• Lubię to! 1

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik
41 minut temu, k1ll3r napisał:

Notorycznie odpisywałeś jakimiś głupimi tekstami do każdego na serwerze. Non stop...... dostałeś gaga na 10 minut chociaż według regulaminu mogłem spokojnie Cię zbanować, ale jednak tego nie zrobiłem, a ty jeszcze chłopie skargę na mnie piszesz.... czym udowadniasz, że dalej robisz to za co dostałeś gaga. Nie mam screenów, bo nawet ich nie chciało mi się robić... Żałosne jest Twoje zachowanie..... serio.....
Nie mam nic więcej do dodania. Miłego dnia. 

Ziomek tego admina to pod choinke dostaleś ?Tak kłamliwego admina to już dawno tutaj nie było.Nie pisałem nic takiego za co miałbym dostac mute nawet na 10 sekund , a ty mi piszesz ze bana mogleś mi dać.

• Tak sobie 1
  • VIP
VIP

NIe powienienem ale sie wypowiem(bylem przy danej sutuacji) tutaj admin @ k1ll3r  ma racje sam pisalem tutaj do admina zeby wszedl i ogarna sytuacje na serwerze no niestety jak nie ma admina to jest Zoo co mozna zobaczyc na demka-ch nawet z HLTV. Wiec mysle ze tutaj skarga nie ma ta sensu :) Milego 

𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊...

• Użytkownik
3 minuty temu, Patyk97-Sławek napisał:

NIe powienienem ale sie wypowiem(bylem przy danej sutuacji) tutaj admin @ k1ll3r  ma racje sam pisalem tutaj do admina zeby wszedl i ogarna sytuacje na serwerze no niestety jak nie ma admina to jest Zoo co mozna zobaczyc na demka-ch nawet z HLTV. Wiec mysle ze tutaj skarga nie ma ta sensu :) Milego 

Tak ty chcialeś żeby admin wszedł i ogarnął sytuacje bo gość jakiś ci stał 30 min na respie i bardzo cie to bolało.

• Użytkownik

Facet no palisz głupa na tym serwerze i ci to każdy powie to po co ta skarga.. Dostajesz momentami wolną rękę i chyba lejce ci puściły skoro @ k1ll3r  zaczął cię gagować. Ciesz się, że nie wyleciales z banem bo już większość z nas ma dość takich durnych odzywek jakie nie raz potraficie zrobić na serwerze. Dajcie spokój my nie wchodzimy na serwer by nie wiem banować graczy ewentualnie mutować/gagowac  za nic. Licz się z tym, że każdy jest inny i nie każdemu to się podoba i my chcąc nie chcąc musi reagowac, zachowujesz się jak burak to lecisz proste... Na next raz nie przeginaj graj jak każdy a napewno nie dojdzie do takich sytuacji... Nie wiem czy mogę komentować ten post, ale dosyć często grasz gdy jestem na serwerze i wiem na co cię stać :)

Edytowane przez PROamator

15. Spam na chat, używanie dużych liter w celu zwrócenia uwagi, spam radio --> Upomnienie / Kick / Ban od 5 do 30 min

Twoje bezsensowne wiadomości można bez problemu jako spam podciągnąć. Mute/gag nie jest tylko za wyzywanie. Dla twojej jasności dopisałem do regulaminu "trollowanie" żebyś na przyszłość nie miał problemu :shrug:

• Lubię to! 3
  • LAN CIECHOCINEK 2K2 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]