Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 1. Twój nick:gram sobie tak oooooooooo 2. Nick oskarżonego:k1II3r 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 14.47 21.06 5. Powód skargi: Dostałem nie słusznie mute na czacie za jakieś trolowanie. 6. Opis sytuacji: Nie mam co tu opisywac bo nie robilem nic złego. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 @ k1ll3r Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 21 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Notorycznie odpisywałeś jakimiś głupimi tekstami do każdego na serwerze. Non stop...... dostałeś gaga na 10 minut chociaż według regulaminu mogłem spokojnie Cię zbanować, ale jednak tego nie zrobiłem, a ty jeszcze chłopie skargę na mnie piszesz.... czym udowadniasz, że dalej robisz to za co dostałeś gaga. Nie mam screenów, bo nawet ich nie chciało mi się robić... Żałosne jest Twoje zachowanie..... serio..... Nie mam nic więcej do dodania. Miłego dnia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 41 minut temu, k1ll3r napisał: Notorycznie odpisywałeś jakimiś głupimi tekstami do każdego na serwerze. Non stop...... dostałeś gaga na 10 minut chociaż według regulaminu mogłem spokojnie Cię zbanować, ale jednak tego nie zrobiłem, a ty jeszcze chłopie skargę na mnie piszesz.... czym udowadniasz, że dalej robisz to za co dostałeś gaga. Nie mam screenów, bo nawet ich nie chciało mi się robić... Żałosne jest Twoje zachowanie..... serio..... Nie mam nic więcej do dodania. Miłego dnia. Ziomek tego admina to pod choinke dostaleś ?Tak kłamliwego admina to już dawno tutaj nie było.Nie pisałem nic takiego za co miałbym dostac mute nawet na 10 sekund , a ty mi piszesz ze bana mogleś mi dać. 1 Odnośnik do komentarza
VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 21 Czerwca 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 NIe powienienem ale sie wypowiem(bylem przy danej sutuacji) tutaj admin @ k1ll3r ma racje sam pisalem tutaj do admina zeby wszedl i ogarna sytuacje na serwerze no niestety jak nie ma admina to jest Zoo co mozna zobaczyc na demka-ch nawet z HLTV. Wiec mysle ze tutaj skarga nie ma ta sensu Milego 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 3 minuty temu, Patyk97-Sławek napisał: NIe powienienem ale sie wypowiem(bylem przy danej sutuacji) tutaj admin @ k1ll3r ma racje sam pisalem tutaj do admina zeby wszedl i ogarna sytuacje na serwerze no niestety jak nie ma admina to jest Zoo co mozna zobaczyc na demka-ch nawet z HLTV. Wiec mysle ze tutaj skarga nie ma ta sensu Milego Tak ty chcialeś żeby admin wszedł i ogarnął sytuacje bo gość jakiś ci stał 30 min na respie i bardzo cie to bolało. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROamator Opublikowano 21 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 (edytowane) Facet no palisz głupa na tym serwerze i ci to każdy powie to po co ta skarga.. Dostajesz momentami wolną rękę i chyba lejce ci puściły skoro @ k1ll3r zaczął cię gagować. Ciesz się, że nie wyleciales z banem bo już większość z nas ma dość takich durnych odzywek jakie nie raz potraficie zrobić na serwerze. Dajcie spokój my nie wchodzimy na serwer by nie wiem banować graczy ewentualnie mutować/gagowac za nic. Licz się z tym, że każdy jest inny i nie każdemu to się podoba i my chcąc nie chcąc musi reagowac, zachowujesz się jak burak to lecisz proste... Na next raz nie przeginaj graj jak każdy a napewno nie dojdzie do takich sytuacji... Nie wiem czy mogę komentować ten post, ale dosyć często grasz gdy jestem na serwerze i wiem na co cię stać Edytowane 21 Czerwca 2023 przez PROamator Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 21 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 15. Spam na chat, używanie dużych liter w celu zwrócenia uwagi, spam radio --> Upomnienie / Kick / Ban od 5 do 30 min Twoje bezsensowne wiadomości można bez problemu jako spam podciągnąć. Mute/gag nie jest tylko za wyzywanie. Dla twojej jasności dopisałem do regulaminu "trollowanie" żebyś na przyszłość nie miał problemu 3 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi