Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 (edytowane) Imię: Amelia Wiek (dokładna data urodzenia): Zaraz 21 lat! 5.09 Doświadczenie: Jakiegoś dużego doświadczenia nie mam, tylko jakieś tam obstawianko tutaj na forum, a chyba tworzenie tematów nie jest jakieś trudne. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chce próbować nowych rzeczy i nie ukrywam, że od dawna chciałam złożyć podanie, bo interesuję się sportem (sama go uprawiam od dzieciństwa), ale nie miałam jakieś odwagi do tego, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: To co trzeba to wezmę, ale najbardziej bym chciała jakąś siatkówką czy jakieś gale Freak fightowe typu Fame mma. Edytowane 27 Czerwca 2023 przez Amelia2115 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @ Typer zapraszam do wypowiedzi "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 30 Czerwca 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 +wiek -doświadczenie +brak typera od siatkówki Myślę, że można dać jej szanse. Jestem za OKRESEM PRÓBNYM Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 30 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Po tym jak ostatnio wyleciałaś z redakcji, nie widzę Cię aktualnie na żadnej randze. Nie mam pewności czy z typerką nie będzie podobnie. Dodatkowo napisałaś podania na 2 rangi funkcyjne w przeciągu 15 minut. Z jedną nie poradziłaś sobie. Strasznie się pchasz aby tylko rangę mieć. W tym momencie nie widzę Ciebie na żadnej z tych rang. Po pracuj i pokaż, że możesz i próbuj w przyszłości. Tak czy inaczej powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 5 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Na ten moment odrzucam, popracuj trochę i spróbuj ponownie za jakiś czas. "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 5 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi