Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 27 Czerwca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Nick: @ Amelia2115 Imię: Amelia Wiek: Niedługo 21 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Teraz robię wielki powrót, więc spokojnie z 4 godzinki . Opisz siebie: Moją najlepszą cechą jest pomysłowość, ponieważ mam zdolność do tworzenia innowacyjnych rozwiązań i kreatywnych pomysłów. Oprócz tego jestem bardzo pomocna, chce każdemu pomóc na ile mogę. Dlaczego akurat Ty?: Mam już duże doświadczenie z powyższą rangą nawet tutaj na forum miałam tą rangę. Oprócz tego chce pomóc dwóm kolegą, którzy nie dają se rady i potrzebują rąk do pracy Doświadczenie: Tak jak już wspomniałam, bardzo duże. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9/10 Każdy popełnia błędy. Przykładowy wywiad/artykuł: Możecie spotkać moje artykuły tutaj na forum: _KLIK_ _KLIK_ Kontakt: Forum/ Messenger 1 3 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 28 Czerwca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 6 godzin temu, Amelia2115 napisał: Moją najlepszą cechą jest pomysłowość, ponieważ mam zdolność do tworzenia innowacyjnych rozwiązań i kreatywnych pomysłów. To dlatego kradniesz czyjeś prace? 6 godzin temu, Amelia2115 napisał: Mam już duże doświadczenie z powyższą rangą nawet tutaj na forum miałam tą rangę. No i wyleciałaś z wielkim hukiem. Jak dla mnie po twoim ostatnim podaniu powinnaś byś skreślona z listy osób mogących pisać podanie na redaktora. Na nie. 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 30 Czerwca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Tak jak wspomniał Drako oraz jak wspomniałem w Twoim podaniu do typerki tak i tutaj, nie widzę aktualnie Cię w redakcji. Twoje podejście do pracy/osób pozostawia wiele do życzenia. Nie dałaś sobie rady na jednej randze i chcesz od razu dwie? Nie tędy droga. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi