Użytkownik XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 2 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) Nick z CS:mons. ' Admin banujący:PROamator Serwer:dd2 Data zdarzenia:02 lip 2023 - 15:23:55 Steamid:VALVE_0:4:248433018 Opis sytuacji:gram sobie jak zawsze i nagle banik od slabszego :p Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2307021513-de_dust2-1688303580-1688304840.zip czekam na rozpiske Edytowane 2 Lipca 2023 przez XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROamator Opublikowano 2 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) Do wieczora ci wrzuce ROZPISKE http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2307021513-de_dust2-1688303580-1688304840.zip A więc tak: 3.23 - W smoke 300IQ? Akurat ten "słabszy był szybszy , ale jednak w deksa przycelowałeś Tutaj tak B +/- to juz UB zadecyduje 5.48 - Już za to banik na tydzień to taki dodatek 6.08 - To niezły model na A jak ich wyczaiłeś przez smoke info od boga? B+ 6.24 - To jak na 2 tygodnie teraz? 7.37 - To żart? B+ 7.45 - Dobrze wiedziałeś, że tam są, ale po wcześniejszej akcji przypale głupa żeby nie było, że odjebany jestem B +/- 8.25 - Nigdzie nie wcelowany jak zawsze why? A no tak trzeba luknąć z lewej i piach co jest 5 (Celujesz w balkon gdzie nie robiłeś tego przez inne rundy tylko widziałeś co jest 5 + na prawo nawet nie popatrzyłeś. Szkoda, że demko mi się nie zapisało bo na ESP fajnie to było widać. (B +/- to już tak na logikę :))) 10:15 - Żarty żartami, ale po tym już byłem pewny zabiłeś 2 po czym ciągło ciągło na gale, aż wyciągło potem tez ci przeskoczył po tym kilu na model, ale to już uj tam też tak mam czasami być może to przeciągniecie myszki. B+ Podsumowując... Palisz się w akcjach w których nie powinieneś popracuj nad tym. Jak już grasz na tym wh pokaż jakąś klasę i bądz trudniejszy do wychwycenia... Rzadko się mylę odnośnie banów za czity bo nie mam w zwyczaju poprostu kogoś zbanować bo taki mam kaprys bądz bije mnie... Jeżeli się pomylę to jesteś 1 osobą która zbanowałem nie słusznie za czity choć wątpie w to.... Bo już trochę znam te DD2 i wiem co z czym się je :)))) Miłego Dnia zaczekajmy na obejrzenie Demka przez innych UBT strzałeczka! Tu dorzucam moje POV choć tam tylko są 2 akcje w twoim wykonaniu i opisane jak wyżej: https://easyupload.io/s5lwg1 Edytowane 2 Lipca 2023 przez PROamator 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 3.23-tutaj nw o co ci chodzi bo kazdy zawsze chyba patrzy ct a potem deksa widzialem na gali ,widzenie w smokach jest zalezne od rozdzialki i wielu innych czynnikow wiec glupi przyklad 5.48-myslalem ze mozna tak robic ale pozniej zwrocil mi uwage jakis admin i juz tego nie robilem 6.08-??? wtf o co ci ziomek chodzi jaki smoke ? przeciez normalne ze ct bedzie A pilnowalo co nie? 6.24-juz pisalem ze jak admin mnie pouczyl to tego nie robilem 7.37-??????? jesli chodzi o strzaly w brame to nic dziwnego tu nie bylo proste skany po uslyszeniu strzalow ct 7.45-fajna narracja NO TU OGOLNIE ICH WIDZIAL ALE SIE UKRYWAL BO SIE BAL ?? nie ma nic tu widac co sam zaznaczyles wiec omijam to wsm "Dobrze wiedziałeś, że tam są, ale po wcześniejszej akcji przypale głupa żeby nie było, że odjebany jestem B +/- " no wtf 8.25-kolejny raz sugerujesz ze mam wh bo sie nie patrze na nikogo ty wiesz wgl jak wg dziala plus przede mna byli moi teammate-ci wiec wiedzialem gdzie sa ct i gdzie mam czysto??? to nie cs go ze widac przez wszystkie sciany,teraz pewnie napiszesz ze skad to wiem moze dlatego ze gram w cs od 7 lat swoje ogladalem i bylem adminem na wielu serwach 10.15-ccooooooo widze cala mape co sie dzieje mam radar normalne ze jak bede przechodzil przez mida patrze sie na gale a po 2 wtf gdzie tu niby aim lock jest Dostalem bana za wh wstawilem juz ss wiec nw czemu dajesz mi bana za wh gdzie myslalem ze za jakis aim czy cos.Strasznie niekompetentny admin co do tego rozpisales mi to demko jak bys gral w ta gre miesiac, powinienieś dac wieksze dowody bo tu nie ma nawet zadnego patrzenia sie przez sciane czy cos. sory ze nie daje znakow Interpunkcjnych Odnośnik do komentarza
Użytkownik PROamator Opublikowano 2 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) 57 minut temu, XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD napisał: 3.23-tutaj nw o co ci chodzi bo kazdy zawsze chyba patrzy ct a potem deksa widzialem na gali ,widzenie w smokach jest zalezne od rozdzialki i wielu innych czynnikow wiec glupi przyklad 5.48-myslalem ze mozna tak robic ale pozniej zwrocil mi uwage jakis admin i juz tego nie robilem 6.08-??? wtf o co ci ziomek chodzi jaki smoke ? przeciez normalne ze ct bedzie A pilnowalo co nie? 6.24-juz pisalem ze jak admin mnie pouczyl to tego nie robilem 7.37-??????? jesli chodzi o strzaly w brame to nic dziwnego tu nie bylo proste skany po uslyszeniu strzalow ct 7.45-fajna narracja NO TU OGOLNIE ICH WIDZIAL ALE SIE UKRYWAL BO SIE BAL ?? nie ma nic tu widac co sam zaznaczyles wiec omijam to wsm "Dobrze wiedziałeś, że tam są, ale po wcześniejszej akcji przypale głupa żeby nie było, że odjebany jestem B +/- " no wtf 8.25-kolejny raz sugerujesz ze mam wh bo sie nie patrze na nikogo ty wiesz wgl jak wg dziala plus przede mna byli moi teammate-ci wiec wiedzialem gdzie sa ct i gdzie mam czysto??? to nie cs go ze widac przez wszystkie sciany,teraz pewnie napiszesz ze skad to wiem moze dlatego ze gram w cs od 7 lat swoje ogladalem i bylem adminem na wielu serwach 10.15-ccooooooo widze cala mape co sie dzieje mam radar normalne ze jak bede przechodzil przez mida patrze sie na gale a po 2 wtf gdzie tu niby aim lock jest Dostalem bana za wh wstawilem juz ss wiec nw czemu dajesz mi bana za wh gdzie myslalem ze za jakis aim czy cos.Strasznie niekompetentny admin co do tego rozpisales mi to demko jak bys gral w ta gre miesiac, powinienieś dac wieksze dowody bo tu nie ma nawet zadnego patrzenia sie przez sciane czy cos. sory ze nie daje znakow Interpunkcjnych Ziomuś bez presji wyluzuj napisałem akcje w których jak dla mnie jesteś spalony. UBT cię obejrzy jeżeli jesteś clear to cię odbanuje jeżeli nie to ban zostaje poczekaj cierpliwie. Czym się przejmujesz i nie korzystam z WG bo uczyłem się w to zdobywając własne doświadczenie i jednak wolę na tym pozostać Zaczekamy zobaczymy co powie UBT. Nie zawsze WH wykryjesz "Bo ktoś mierzy po ścianach" są ludzie którzy wgl nie mierzą a jednak mają :p Edytowane 2 Lipca 2023 przez PROamator Odnośnik do komentarza
Użytkownik XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, PROamator napisał: Ziomuś bez presji wyluzuj napisałem akcje w których jak dla mnie jesteś spalony. UBT cię obejrzy jeżeli jesteś clear to cię odbanuje jeżeli nie to ban zostaje poczekaj cierpliwie. Czym się przejmujesz i nie korzystam z WG bo uczyłem się w to zdobywając własne doświadczenie i jednak wolę na tym pozostać Zaczekamy zobaczymy co powie UBT. dobry sory masz racje troche mnie ponioslo :p Edytowane 2 Lipca 2023 przez XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 3:23 - Czysto. - 5:48 - Wyjaśnił wyżej. Dostał upomnienie. Jakby robił tak dalej, to ban poleci. 6:08 - U mnie żadnego smoke nie było. Zwykły kill. - 7:37 - Słyszał strzały, to zaczął skanować. -. 7:45 - Przecież zaczął do niego strzelać przeciwnik, więc co miał zrobić stać i patrzeć?. - 8:25 - Nie wiem co tutaj takiego dziwnego ^^. - 10:15 - Rozpisywanie aima z HLTV = bezsens. - POV'a też przejrzałem i nic ciekawego nie ma. Zastanawia mnie tylko jeden fakt. Posiadasz steam'a, a grasz na nsie. Trochę to dziwne tak ogółem, ale nie odbiegając oczywiście od tematu za te demka o banie mowy nie ma. UB. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 2 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi