VIP Patyk97-Sławek Opublikowano 2 Lipca 2023 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) {Q&A} @ Superka [P] Jak długo grasz w Csa? W Cs-a gram mniej wiecej 12lat. [P] ile masz lat? Mam 26lat. [P] Hotdog z żabki czy z Orlenu? Z Orlenu czesto ze znajomym po imprezie chodzimy haha [P] Najlepszy film jaki widziałeś? Hmm mysle ze nie ma takiego aczkolwiek jakbym mial coś tak strzelic to od malego lubialem: Szybkich i Wscieklych [P] Jak trafiłeś na strefeskilla? Na strefeskilla trafiłem dzieki serwerowi na ktorym gralem i byl moim pierwszym tutaj na sieci a mianowicie na CS 1.6-Surfie u Trivora [P] Lubisz koty? Powiem tak Koty moga byc pobawie sie chwilke moge je lubic ale jednak wole Pieski [P] Gdzie chciałbyś mieszkać w przyszłosci? Mysle ze zostałbym na pewno w Polsce tutaj czuje sie najlepiej a jesli chodzi o miasto to nie wiem co jeszcze Zycie przyniesie. [P] Z kim się najlepiej dogadujesz na serwerze? Ogolnie mysle ze jestem osoba ktora nie ma problemow z dogadywaniem sie Ale jakbym mial wybrac jedna osobe z serwera DD#1 - to @ KinGu [P] Co byś zrobił jakbyś trafił 6 w lotka? Załozylbym firme/dzialalnosc i mysle jakies wakacje w ciszy i spokoju @ Wampierek [P] Dlaczego Dd2 strefaskilla? Hmm czy DD2 ogolnie jestem graczem sieciowym troszke tu troszke tam Na sieci polecam wszystkie serwery z CS 1.6 [P] Masz kobite? Wolny strzelec [P] Jaka była twoja ulubiona gra w dzieciństwie? Heroes3|GTA|CS 1.6 -- mysle takie trzy ktore przychodza na mysl [P] Skąd jesteś? Woj.Lubelskie Chełm [P] Co byś zmienił jako priorytet na dd2? Naprawil mute i cos zrobil zeby serwer nie lagowalo [P] Pomidorowa czy Rosół? Pomidorowa i oczywiscie z makaronem [P] Schabowy czy Mielony? Schabowy [P] Morze czy Góry? Morze [P] Jaką masz kartę graficzną? AMD Radeon HD 7700 Series @ Paweł Szmit [P] Na kogo zagłosujesz/za kim jesteś w wyborach parlamentarnych? Nie glosuje na nikogo--> Jestem zdania ze nie wazne kto sie dostanie do koryta i tak oprozni [P] Masz prawo jazdy? Nie kiedys robilem i teraz trzeba bedzie wrocic [P] Ile potrafisz wyciągnąć na siłce? Ogolnie nie cwicze silowo ale mysle ze 100 by poszlo [P] Jakiemu klubowi polskiemu kibicujesz? Kiedys klub z miasta teraz juz sie nie bawie w to [P] Piłka nożna czy siatkówka? Siatkowka [P] Włochy czy Hiszpania? Dwa ladne kraje:D Hiszpania [P] Nigdy nie zestarzeć się i nie mieć chorób i żyć wiecznie czy wygrać 1 bilion dolarów? Nigdy nie zestarzeć się i nie mieć chorób i żyć wiecznie kase sie zarobi xDD [P] Mięso białe czy czarne? Białe [P] Kto jest twoim autorytetem? Nie ma takiej osobowosci Sam pisze swoj scenariusz [P] Borussia Dortmund czy Bayern Monachium? Nie kibicuje @ Amelia2115 [P] Jak masz na drugie imię? Patryk [P] Ile masz lat? 26latek [P] Jakie województwo? Lubelskie [P] Ile masz godzin w Cs? Ogolnie na steamie malo 1500 [P]Ulubiona gra? Oprócz CS? Heroes3 [P] Na jakich serwerach z naszego forum lubisz najbardziej grać? Ogolnie lubie wszystkie serwery z CS 1.6 na sieci i kazdy serwer jest fajny na swoj sposob [P] Czy jest jakaś rzecz, którą chciałbyś mieć, ale ciągle szkoda ci na nią pieniędzy? Nwm staram się Sobie nie zalowac pieniedzy na nic ale z takich rzeczy byloby zlozenie komputera za duza sume pln [P] Czy myślisz, że świat jest teraz lepszy niż 30 lat temu? Mysle ze jest lepszy niz kiedys [P] Najlepszy Redaktor? @ Hana_Montana [P] Najlepszy Typer? @ FunnyPuma [P] Łowisz ryby? Powiem tak lowic nie lowie ale bym polowil [P] Audi czy Bmw? Audi [P] Jaką szkołę skończyłeś? Skonczylem szkole gastronomiczna - Kucharzyna [P] Ulubiona zupa? Niech bedzie hmm Pomidorowa Dziękuje wszystkim za pytania nominuje @ Superka Edytowane 2 Lipca 2023 przez Patyk97-Sławek 2 3 2 𝖂 𝖟̇𝖞𝖈𝖎𝖚 𝖕𝖎𝖊̨𝖐𝖓𝖊 𝖘𝖆̨ 𝖙𝖞𝖑𝖐𝖔 𝖈𝖍𝖜𝖎𝖑𝖊... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Piękne odpowiedzi @ -slajdEN Przyjmujesz nominacje? Edit: @ Patyk97-Sławek Slajden niestety odmówił Wybierzesz inną osobę, czy ja mam to zrobić? 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 2 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 16 minut temu, Patyk97-Sławek napisał: [P] Audi czy Bmw? Audi Dobry wybór Git odpowiedzi 2 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 2 Lipca 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Podziękował 🤝🏻 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 2 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 @ Superka Przyjmujesz nominację? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Amelia2115 Opublikowano 3 Lipca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 @ Superka Dawaj przyjmuj nominację i lecisz z tym koksem Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Superka Opublikowano 3 Lipca 2023 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 19 godzin temu, Hana_Montana napisał: @ Superka Przyjmujesz nominację? tak 2 godziny temu, Amelia2115 napisał: @ Superka Dawaj przyjmuj nominację i lecisz z tym koksem namówiłaś :D 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi