Użytkownik PROamator Opublikowano 3 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Nick: PROamator Z jakiej rangi rezygnujesz?: Admin Only DD2 Powód rezygnacji: Nie chce mi się już w to bawić wracając z pracy chcem pograć sobie a zamiast tego to więcej siedzę na spect niż gram 0 przyjemności z gry.... Dzięki ekipa za danie mi szansy tam zawsze jakieś u@ podrzucę jak coś będę miał na oku Standardowo @ Krip Łajzo kolejny etap adminowania za nami . Na serwerze zostaje bo chcem sobie klikać, ale jako zwykły gracz nie jako admin jest ich sporo w ekipie only DD2 więc git . Strzałeczka! 6 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 3 Lipca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Cytat Nie chce mi się już w to bawić wracając z pracy chcem pograć sobie a zamiast tego to więcej siedzę na spect niż gram 0 przyjemności z gry Mam w środku cichą nadzieję, że jest naprawdę tak jak piszesz, a nie, że to przez te wczorajsze demko które nie koniecznie było spalone. Twoja decyzja i cóż mogę rzec. Dzięki ci i tak, że spróbowałeś tutaj swoich sił i zgodziłeś się za moją prośbą o napisanie podania. Bądź co bądź współpracowało się na prawdę gicik przynajmniej dla mnie. Mam nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli jeszcze razem okazję adminować . Cytat jest ich sporo w ekipie only DD2 więc git No tutaj to niekoniecznie jest tak jak piszesz, bo ostatnio kilka osób się wykruszyło / poszło na urlopy z powodu złego stanu serwera, więc aż tak dużo znowu nas nie ma . Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Lipca 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi