Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - MaciusLat11...69

MaciusLat11...69

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: MaciusLat11...69
Nick admina banującego:  Kacperek111
Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban
Czas oraz data bana: 03/07/23   godzina 20:06
Serwer na którym dostałeś bana: 5v5#2
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): no to tak gralem widze wchodzi kacperek na serwer i mowie o kurwa zacznie sie troche czasu mija wypierdalal sie jak bot i w koncu zeby zgonic napisal ze ktos mial lagi a bylem za kolega ktory go zabil w tym czasie kiedy to napisal i on napisal ze ktos ma lagi ja zaczalem pisac XDD i zapytalem sie czy ktos z palacow kto go zabil mial lagi bo sie smialem z kolega na dc ze w chuja chce zrobic ale no dobra i nagle dostaje informajce ze wyzywa mnie w przeciwnej druzynie ja tt on ct i no pisze do niego albo przeprosisz albo skarga napisal XD no to sie zdenerwowalem bo co mnie bedzie zyywal jakis sciek no to napisalem ze jest zerem i mysli ze cos moze i napisalem mija no niecala minuta do minuty dostaje bana na 240min prawde mowiac to on mnie sprowokowal jako pierwszy a ja sobie nie dam od takiego scieka no to sie zdenerwowalem i napisalem prawde
Link do Sourcebansa z twoim banem: nie moge wejsc na strone pisze ze jakies przerwy czy cos takiego klikam bany cs go i nie moge wejsc
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199471853051/
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:

PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory 
Connecting to public(145.239.236.12:27035) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
#Valve_Reject_Banned_From_Server
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image

• Ha ha 2
  • Drako zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - MaciusLat11...69
  • Użytkownik

Nie wiem po co rozpiski (działo się to na przełomie 22- 26 rundy)jak chłop jak wchodzę tylko jest arogancyjny, prowokuje mnie i wyzywa notorycznie bez zmian. Nawet nie potrafisz zachować kultury w odwołaniu, nie wyzywałem ciebie za dużo sobie myślisz.image.thumb.png.8d5089bb375d5e6adfd485ace1ef312e.png

• Użytkownik

Dałeś mój tekst z czatu próbujesz mi wmówić że mnie nie wyzywałes stajesz się bardziej zabawny niż zawsze prowokacja s mojej strony? Zawsze zaczynasz więc co się dziwisz żeby ktoś jeszcze miał czas na oglądanie demek to by sam to stwierdził a demko niestety ale nie mogę na nie wejść wpisuje playdemo i nie działa wywala no cóż wmawiasz sobie za dużo hipokryto

• Ha ha 2

Ban i tak minął. Sprawa będzie rozwiązana w skardze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]