Użytkownik MaciusLat11...69 Opublikowano 3 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Twój nick na serwerze: MaciusLat11...69 Nick admina banującego: Kacperek111 Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 03/07/23 godzina 20:06 Serwer na którym dostałeś bana: 5v5#2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): no to tak gralem widze wchodzi kacperek na serwer i mowie o kurwa zacznie sie troche czasu mija wypierdalal sie jak bot i w koncu zeby zgonic napisal ze ktos mial lagi a bylem za kolega ktory go zabil w tym czasie kiedy to napisal i on napisal ze ktos ma lagi ja zaczalem pisac XDD i zapytalem sie czy ktos z palacow kto go zabil mial lagi bo sie smialem z kolega na dc ze w chuja chce zrobic ale no dobra i nagle dostaje informajce ze wyzywa mnie w przeciwnej druzynie ja tt on ct i no pisze do niego albo przeprosisz albo skarga napisal XD no to sie zdenerwowalem bo co mnie bedzie zyywal jakis sciek no to napisalem ze jest zerem i mysli ze cos moze i napisalem mija no niecala minuta do minuty dostaje bana na 240min prawde mowiac to on mnie sprowokowal jako pierwszy a ja sobie nie dam od takiego scieka no to sie zdenerwowalem i napisalem prawde Link do Sourcebansa z twoim banem: nie moge wejsc na strone pisze ze jakies przerwy czy cos takiego klikam bany cs go i nie moge wejsc Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199471853051/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory Connecting to public(145.239.236.12:27035) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 3 Lipca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Nie wiem czy jest sens skoro sb leży, no ale... @ KacpereK111 jakaś rozpiska? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KacpereK111 Opublikowano 4 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Nie wiem po co rozpiski (działo się to na przełomie 22- 26 rundy)jak chłop jak wchodzę tylko jest arogancyjny, prowokuje mnie i wyzywa notorycznie bez zmian. Nawet nie potrafisz zachować kultury w odwołaniu, nie wyzywałem ciebie za dużo sobie myślisz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MaciusLat11...69 Opublikowano 4 Lipca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Dałeś mój tekst z czatu próbujesz mi wmówić że mnie nie wyzywałes stajesz się bardziej zabawny niż zawsze prowokacja s mojej strony? Zawsze zaczynasz więc co się dziwisz żeby ktoś jeszcze miał czas na oglądanie demek to by sam to stwierdził a demko niestety ale nie mogę na nie wejść wpisuje playdemo i nie działa wywala no cóż wmawiasz sobie za dużo hipokryto 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Ban i tak minął. Sprawa będzie rozwiązana w skardze. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi