Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ARCHIWUM] [ADMIN AWP #1] - zvixu

zvixu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Marcel
2.Twój nick na serwerze: zvixu
3. Aktualny wiek: 14
4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): https://www.gametracker.com/player/zvixu/54.38.142.181:30035/                                                  https://www.gametracker.com/player/ReQu/54.38.142.181:30035/       < To jest stare konto na forum ale te same steam.        
5. W jakich godzinach grasz?: Gram praktycznie cały czas zazwyczaj od 10 do 3:00
6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 6/10
7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Nie
8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie pamiętam, wróciłem po mega dużej przerwie.
9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem przyjaznym graczem, pomagam każdemu nowemu graczu. Widzę póki co, że admini nie mają jakiejś dużej aktywności, a ja jestem bardzo często na serverze i gdy widzę nie kulturalne zachowanie lub gracza nie grającego sprawiedliwie to załtawie :).
10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK / NIE ////// TAK 
11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198965160976/
12. Twój Steam ID: 76561198965160976

Edytowane przez zvixu
  • Użytkownik

-wiek,
-SM,

+-argumenty,
+-GT
+chęci

wiedze cie dosc czesto na serwerze narazie jestem na NIE widze ze od niedawna zacząłeś grac na serwerze wiec tez tak srednio , spedz jeszcze troche wiecej czasu i bedzie pięknie :)
miłego wieczorku :)

• Użytkownik
51 minut temu, 7zymi napisał:

-wiek,
-SM,

+-argumenty,
+-GT
+chęci

wiedze cie dosc czesto na serwerze narazie jestem na NIE widze ze od niedawna zacząłeś grac na serwerze wiec tez tak srednio , spedz jeszcze troche wiecej czasu i bedzie pięknie :)
miłego wieczorku :)

W sensie bardziej wróciłem po roku przerwy na ten server 

• Użytkownik

Pograj troche na serwerze, daj sie poznać graczom i zapraszam do złożenia podania ponownie za minimum 7 dni. GT ktore pokazuje, że "wróciłeś" na serwer tydzień temu jest dla mnie niewystarczające aby móc powierzyć Ci role administratora. Pozdrawiam cieplutko

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]