Użytkownik∙ Marves Opublikowano 8 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Dziś pytania kierujemy do @Viki<3 Jednak przed zabawą, prosiłbym, abyście zapoznali się z regulaminem. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) [P] Czego żałujesz w swoim życiu? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Czym się interesujesz? [P] Co Cię denerwuje w życiu co dziennym? [P] Jakie masz słabości? [P] Co chciałabyś zmienić w swoim życiu? [P] Zamierzasz się jeszcze uczyć? @Viki<3 Odpowiedz na pyt i nominuj kogos Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Dusia⚝♡ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Deys Opublikowano 8 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 [P] Ile masz lat ? [P] Co lubisz robić ? [P] Ulubiony kolor ? [P] Kot czy pies ? [P] Jabłko czy bana ? [P] Jesteś leniwa ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 [P] Na jakim serwerze grasz? [P] Gdzie mieszkasz? [P] Jak trafiłaś na forum? [P] Co lubisz robić w wolnych chwilach? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka nienormalna. Opublikowano 9 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) @Dusia⚝♡ [O] Niczego nie żałuje. [O] Żyć długo i szczęśliwie. [O] Interesuję się medycyną. [O] Prawie wszystko [O] Słabość do zwierzaków ❤️. [O] Nic bym nie chciała zmienić. [O] Nadal się uczę. @Deys [O] Mam 21 lat. [O] Spać. [O] Czarny (Bo to kolor mojej duszy) . [O] Pies. [O] Jabłko. [O] Taaak, jestem leniwa @Byko [O] JB, DD2#2 [O] Mieszkam w Gdańsku. [O] Nie pamiętam xd [O] W wolnym czasie śpię. @GameR'AjmeR [O] Niczego nie żałuję. [O] Nigdy niczego nie planuję [O] Prawie wszystko xd [O] Dużo rozwiniętych serwerów zrobiło swoje, dlatego wybrałam tą sieć. [O] DD2 #2, JB, GO:MOD. Nominuję @Jasiek. Edytowane 12 Stycznia 2019 przez Viki<3 Odnośnik do komentarza
Donator TiG3R Opublikowano 11 Stycznia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 [P] Czego żałujesz w swoim życiu? [P] Jakie masz plany na Weekend? [P] Co Cię denerwuje w życiu co dziennym? [P] Dlaczego akurat StrefeSkilla wybrałeś? [P] Jaki jest twój ulubiony serwer na Forum: StrefaSkilla.pl Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi