Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] -  𝕢𝕨𝕖漢

qwe_cs

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: 𝕢𝕨𝕖漢
Nick admina banującego:  onliner
Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban
Czas oraz data bana: Pernament, 11.07.2023   -   20:00
Serwer na którym dostałeś bana: ONLY MIRAGE #1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Smiesznie bo wbilem na serwer zagrałem 4 rundy wszedł onliner nawet mnie nie spectował i dostałem bana za chetay. Nie wiem co mam tu pisac, ponieważ nie nie zrobiłem. Niech onliner pobieze demko i zaznaczy mi gdzie on widzi u mnie cheaty.
Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:593082971&advType=steamid
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199146431671
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:  Zostałeś zbanowany na tym serwerze.

• HABUDDA zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] -  𝕢𝕨𝕖漢
  • Donator
DONATOR

Nie zbanowałem cie za dziś tylko za akcje z wczoraj :

demko 10.07 16:03-16:43
5:45 - paczka leży na shorcie, zostaje 10 sekund do konca rundy i idzie na b, ale patrzy tylko connctor (gosc mogłbyc wszedzie po tym jak widział go ostatni raz w jungli, ale on patrzy akurat tam)
6:40 - wychodzi rampe i naduje fireboxy, a kilka sekund pozniej robi prefire na tym gosciu, a dostal info ze ziomek jest ct 
12:00 - tu mamy wlasnie teamowania sie z innym cheaterem, zostawia go i idzie na b gdzie polecial inny z terro 
13:50 - wychodzi z kuchni patrzy jungle i widzi ze peakuje mu gosc z ct i nagle patrzy ct 
20:10 - peakuje okno ma info ze jest 1 mid i gosc z conna sie z nim strzela na top midzie, ale on patrzy na goscia na kranie
20:20 - zabija goscia z undera, a za chwile ginie gosc z top mida, ale on wie ze jest jeszcze 1 na krzesle i daje mu prefa 
31:30 - idzie do palacow, peakuje z nich nie patrzy jungli tylko odrazu wcelowuje sie w gracza ze standradu 
demko 10.07 16:43-17:21
2:15 - ciekawy prefire w sciane, a pozniej szybki headshot (aimbot raczej)
2:50 - next runda i kolejny prefire w goscia na boxie, co do killa to mógł to być fart, ale wątpie w to 
4:30 - znowu idze do palacu, ale tym razem zatrzymuje się za filarem bo widzi, że gosć mu króci 
5:07 - ta sama runda, chce sprawdzic czy ktos jest pod schodami, ale widzi, że ziomek wyszedł ze schodów i go prifieruje
14:02 - wychodzi z rampe z gosciem (który cheatował i dostał perma + to jego ziomek) daje mu najprawdopodobniej info tutaj ale nie jestem pewien
14:45 - wybiega z appsów b, nie sprawdza do końca miejscówek i idzie do kuchni gdzie sie zatrzymuje przed wyjściem i czeka az palke podejdzie mu pod celownik XDDD
24:50 - wychodzi z palacow i wie o gosciu, który jest na standardzie a on wychodzi wcelowany w goscia o ktorym infa nie bylo 

Ciekawy masz tez profil. Dużo osiągnięć. Pewnie długo zajęło Ci ich wbicie :kekw:

• Użytkownik

Ciekawie, nie sądzisz, że gdybym już miał cheatować to nie stworzył bym multi konta?
Niech ktos bardziej doswiadczony w csie rozptatrzy te demko.
Pozatym, wracając do wczoraj, koledzy z discorda dawali mi info  a nie jakies haxy. 

Edytowane przez qwe_cs
  • Ha ha 2
  • Sponsor
SPONSOR
21 minut temu, qwe_cs napisał:

koledzy z discorda dawali mi info  a nie jakies haxy.

Pogratulować tylko. 

• Lubię to! 2

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]