Użytkownik qwe_cs Opublikowano 11 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Twój nick na serwerze: 𝕢𝕨𝕖漢 Nick admina banującego: onliner Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: Pernament, 11.07.2023 - 20:00 Serwer na którym dostałeś bana: ONLY MIRAGE #1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Smiesznie bo wbilem na serwer zagrałem 4 rundy wszedł onliner nawet mnie nie spectował i dostałem bana za chetay. Nie wiem co mam tu pisac, ponieważ nie nie zrobiłem. Niech onliner pobieze demko i zaznaczy mi gdzie on widzi u mnie cheaty. Link do Sourcebansa z twoim banem:https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:593082971&advType=steamid Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199146431671 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Zostałeś zbanowany na tym serwerze. Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 11 Lipca 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 @ onliner 24h na rozpisanie Odnośnik do komentarza
Donator onliner Opublikowano 11 Lipca 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Nie zbanowałem cie za dziś tylko za akcje z wczoraj : demko 10.07 16:03-16:43 5:45 - paczka leży na shorcie, zostaje 10 sekund do konca rundy i idzie na b, ale patrzy tylko connctor (gosc mogłbyc wszedzie po tym jak widział go ostatni raz w jungli, ale on patrzy akurat tam) 6:40 - wychodzi rampe i naduje fireboxy, a kilka sekund pozniej robi prefire na tym gosciu, a dostal info ze ziomek jest ct 12:00 - tu mamy wlasnie teamowania sie z innym cheaterem, zostawia go i idzie na b gdzie polecial inny z terro 13:50 - wychodzi z kuchni patrzy jungle i widzi ze peakuje mu gosc z ct i nagle patrzy ct 20:10 - peakuje okno ma info ze jest 1 mid i gosc z conna sie z nim strzela na top midzie, ale on patrzy na goscia na kranie 20:20 - zabija goscia z undera, a za chwile ginie gosc z top mida, ale on wie ze jest jeszcze 1 na krzesle i daje mu prefa 31:30 - idzie do palacow, peakuje z nich nie patrzy jungli tylko odrazu wcelowuje sie w gracza ze standradu demko 10.07 16:43-17:21 2:15 - ciekawy prefire w sciane, a pozniej szybki headshot (aimbot raczej) 2:50 - next runda i kolejny prefire w goscia na boxie, co do killa to mógł to być fart, ale wątpie w to 4:30 - znowu idze do palacu, ale tym razem zatrzymuje się za filarem bo widzi, że gosć mu króci 5:07 - ta sama runda, chce sprawdzic czy ktos jest pod schodami, ale widzi, że ziomek wyszedł ze schodów i go prifieruje 14:02 - wychodzi z rampe z gosciem (który cheatował i dostał perma + to jego ziomek) daje mu najprawdopodobniej info tutaj ale nie jestem pewien 14:45 - wybiega z appsów b, nie sprawdza do końca miejscówek i idzie do kuchni gdzie sie zatrzymuje przed wyjściem i czeka az palke podejdzie mu pod celownik XDDD 24:50 - wychodzi z palacow i wie o gosciu, który jest na standardzie a on wychodzi wcelowany w goscia o ktorym infa nie bylo Ciekawy masz tez profil. Dużo osiągnięć. Pewnie długo zajęło Ci ich wbicie Odnośnik do komentarza
Użytkownik qwe_cs Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 (edytowane) Ciekawie, nie sądzisz, że gdybym już miał cheatować to nie stworzył bym multi konta? Niech ktos bardziej doswiadczony w csie rozptatrzy te demko. Pozatym, wracając do wczoraj, koledzy z discorda dawali mi info a nie jakies haxy. Edytowane 11 Lipca 2023 przez qwe_cs 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 11 Lipca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 21 minut temu, qwe_cs napisał: koledzy z discorda dawali mi info a nie jakies haxy. Pogratulować tylko. 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 11 Lipca 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi