Użytkownik Paeel Opublikowano 13 Lipca 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 UBT 1.6 czy UBT GO: 1.6 Nick: Paeel Imię: Paweł Wiek (dokłada data): 17.01.99r. 24 lata SID: STEAM_0:0:29073766 Znajomość AMXX*(1-10): 8 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Zależy od dnia, ale przeważnie od 1 do 3 godzin dziennie. Dodatkowo zajrzę na forum z telefonu co się dzieje. Opisz siebie: Miły, pomocny, koleżeński, trochę wybuchowy jak i trochę leniwy. Pracuję, uprawiam sport m.in. piłka nożna, ostatnio tenis, śmigam na gokarty kręcić czasówki z ziomkami jak i również oglądam wyścigi Formuły 1. Na strefie jestem ponad rok czasu, więc pewnie większość stałych graczy mnie kojarzy. Dlaczego akurat Ty?: Obejrzałem sporo demek jako admin serwera i myślę, że trochę się już na tym poznałem lecz wiadomo cały czas zbieramy doświadczenie. Chciałbym spróbować się w tej roli, bo zawsze to coś nowego, jestem tu już dłuższy czas i złapałem nie jednego czitera. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 8/10 Kontakt: Steam, forum. 4 1 No i to by było na tyle.. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Dema testowe rozpisane dobrze. Okres próbny. Odbierz rangę. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi